Inspiratie

Op de cover!

Wie de Runner’s World leest heeft mij vandaag op de deurmat zien liggen. Daar lig ik niet iedere dag hoor. Maar vandaag even wel samen met een bups aan andere Runfluencers. Je moet het blad wel even opslaan voor de uitklapcover, maar dan schater ik je ook echt tegemoet!

[heading size=4 style=underline]Embargo[/heading]We moesten het een tijdje lang even stil houden en geen enkele selfie van de shoot en de kleding mocht ‘gelekt’ worden (op straffe van een loopverbod). In december werden we door Runner’s World namelijk tijdens een Runfluencersavond verrast op een fotoshoot. Samen met Gaby was ik vroeg aanwezig en we werden direct in de make up gezet. Vervolgens werd gedurende de avond de groep van ruim een dozijn hardlopende gekkies op de foto gezet. Dat ging in kleine groepjes, omdat de studio te klein was om ons in één rij tegelijk op de foto te zetten. Dat leverde hilarische momenten op en veel lachsalvo’s. En je raadt het al… ik sta dus nu op de cover met een vette schaterlach. Kan ik nou nooit eens normaal op de foto staan? Ik deed nog wel zo mijn best tussen de slappe lach door om serieus op de kiek te komen. Mislukt…

[heading size=4 style=underline]Gouden tip[/heading]O ja en je krijgt van ons ook nog onze gouden tips over hardlopen. Hoe blijven wij gemotiveerd én zorgen we dat we zoveel mogelijk blessurevrij? Dat en nog veel meer lees je in de nieuwste Runner’s World die vanaf vandaag in de winkels ligt. Of vandaag op je deurmat.

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!