NeverLoseTheFocus

100 dagen…?? #NeverLoseTheFocus

Nog 100 dagen… En dan sta ik aan de start van de marathon van Berlijn! In eens krijg ik de kriebels. Wat zo ver weg leek, komt steeds dichterbij. En ik heb er enorm veel zin in! Maar ondertussen beginnen de zenuwen ook door mijn lijf te gieren…

[heading size=4 style=underline]On my way[/heading]De reis naar Berlijn is al een tijdje gaande. Omdat ik via mijn loopgroep mee ga met een groepsreis hebben we ondertussen al twee clinics gehad. In maart kregen we een berg aan informatie over training en werd dit meteen in de praktijk gebracht. Afgelopen zaterdag hadden we onze 2e clinic, waarbij eerst voeding en het drinken tijdens het lopen centraal stonden. Vervolgens een pittige training voor de groep. Niet voor mij, want ik liep de volgende dag in Amersfoort de halve marathon en zou daar het drinken tijdens het lopen in de praktijk mogen brengen. Voor mij werd daarbij één ding duidelijk. I love my Camelbak!

[heading size=4 style=underline]Say what??[/heading]Zo maar plotseling. Op een vrijdagmorgen. Out of the blue. Blijk je nog maar 100 dagen verwijderd te zijn van D-day, of eerder M-day! Over 100 dagen sta ik al aan de start van de marathon. Sta ik in het wonderschone Berlijn. Een stad van contrasten, een stad met een ongelooflijke geschiedenis en met een dorpse sfeer. Een stad die me blijft verbazen en verwonderen, hoe vaak ik er ook geweest ben.
10435588_10202216339432153_3928639147873334431_n

[heading size=4 style=underline]Hilfe![/heading]Maar AAAAAAAHHHH!!!! 100 dagen! Dat is bijna hetzelfde als ‘morgen’, maar dan anders. In ieder geval… het gaat nu weer serieus worden. De wake up call van afgelopen zondag maakt mij in ieder geval weer gebrand om er volle bak tegen aan te gaan. Het uitbreiden van mijn lange langzame duurlopen (die ik stiekem het leukste vind om te doen), tempoblokken en vooral niet al te veel gekke uitspattingen tussendoor.

[heading size=4 style=underline]One down…[/heading]De voorbereiding voor deze marathon zal wel wezenlijk anders gaan zijn dan die voor Rotterdam: ik heb me ook voor te bereiden op het OCR WC. Vandaag, 100 dagen voor M-day, trapte ik dan ook af met een zware training in de sportschool. One day down, 99 to go!

 

2 reacties

  • Elsa

    Aaah!! Nog maar 100 dagen!
    Kriebel, kriebel… Ik heb een schema gekregen, maar ik vind dat het zelf te weinig duurloopvermogen opbouwt. Ik zit op 2 augustus dan nog maar op 25 km. (Nu ook al trouwens, morgen Veluwezoomtrail van 27 km… Aaah!)
    Wanneer hoe lang en hoe vaak gaat jouw langste duurloop worden?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!