NeverLoseTheFocus

2015 kicks off!

Allereerst wil ik jou een fantiastisch 2015 wensen! Zit je nu  met een kater, of heb je je eerste training van 2015 er al weer op zitten? Een nieuw jaar betekent voor veel mensen nieuwe plannen en doelen. Ook voor mij (joh… hoe verrassend…). Ik ben van plan om van 2015 een heel bijzonder jaar te maken. Met nog mooiere belevenissen en avonturen dan afgelopen jaar en hopelijk in iets rustiger vaarwater. Benieuwd wat ik het komende jaar uit ga spoken?

[heading size=4 style=underline]Obstaclerunning[/heading]Het komende jaar staat volledig in teken van het WC OCR. Ook dit jaar weer in Cincinnatti in het weekend van 17 en 18 oktober. Die datum staat rood omcirkeld in de agenda. Maar eerst moet ik me kwalificeren. Dat kan bij Mud Masters of Strong Viking. Uiteindelijke doel is het podium tijdens het WK! Ik moet en zal mijn val van de afgelopen editie wreken… Om daar te komen worden er het komende jaar heel wat obstacleraces gelopen. Een groot deel staat al gepland! Kan ik meteen mijn DIY medaillebord wat voller hangen!
Eén nadeel van obstaclerunning: het is blessuregevoelig. Ik heb al aardig wat ledematen gekneusd. Heel en blessurevrij blijven blijft dan ook een uitdaging.

[heading size=4 style=underline]Trainingsschema[/heading]Zoals je inmiddels al hebt gemerkt heb ik mijn trainingsprogramma rigoureus aangepast. Stonden vorig jaar de marathons en de looptrainingen hiervoor vooral centraal, het komende jaar ruil ik een paar looptrainingen per week in voor crossfit, survival, boulderen en andere trainingen.  Vooral aan crossfit begin ik zo langzamerhand helemaal verslaafd te raken. Ik heb nog zoveel te leren, maar het is supergaaf om te merken dat je best snel progressie maakt. Let’s hit the weights HARD this year!

[heading size=4 style=underline]Never Lose The Focus[/heading]Het komende jaar moet ik veel keuzes maken in te lopen wedstrijdjes. Wedstrijden die ik normaal gesproken ieder jaar loop, sla ik dit jaar wellicht over.  #NeverLoseTheFocus gaat een nieuwe dimensie krijgen! Want dat doel van vorig jaar, geldt natuurlijk ook voor dit jaar! De focus komt volledig te liggen op het WK. Geen marathons (op wellicht Iron Viking na) en geen doelen om pr’s te lopen (als ik die toevallig ergens loop is dat mooi meegenomen). Dit gaat zwaar worden…

[heading size=4 style=underline]Website[/heading]Mijn site gaat in de revisie. Al enige tijd zijn we achter de schermen bezig om de website een compleet nieuwe look te geven. Dit kost nog wel even wat tijd, maar het resultaat… Ik kan niet wachten! En een nieuw jaar is ook een uitgesproken moment om nieuwe items op de site te lanceren, de RunAlongRun’s nieuw leven in te blazen en met hele gave acties voor jou te komen… Nieuwsgierig? Kom dan morgen even terug, want dan heb ik nieuws!

[heading size=4 style=underline]Training geven[/heading]Het afgelopen jaar heb ik zoveel plezier gehad in het geven van trainingen en het begeleiden van individuele lopers met de meest gave en uiteenlopende doelen! Ik beleef zelf bijna nog meer plezier hierin de dan de lopers zelf! Daar wil ik het komende jaar meer mee gaan doen. Trainingsschema’s op maat, loop- en bootcampclinics, bedrijfsclinics, lezingen, etc. Mogelijkheden genoeg! Binnenkort meer informatie hierover op www.runandrearun.nl! Mocht je niet willen wachten en interesse hebben in informatie op maat, neem dan even contact met me op.

Wat zijn jouw doelen voor 2015?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!