NeverLoseTheFocus

Do you dare…?

Hoe staat het met jouw trainingen? Gaat het van een leien dakje, heb je het idee dat je wel een duw in je rug kunt gebruiken, of ontbreekt het je aan motivatie of focus? Geef je dan op voor de training I WILL #NeverLoseTheFocus op 30 maart 2014!

[heading size=4 style=underline]No sissy’s allowed![/heading]Ok, deze training is niet voor mietjes en een basisconditie is vereist wil je jezelf niet bij de eerste boom al tegen komen… Dit is ook geen ‘gewone’ looptraining en ook geen doorsnee bootcamp. Tijdens deze training zul je je grenzen op zoeken, zowel mentaal als fysiek. En er over heen gaan. Een training die je niet snel zal vergeten en waar je zult leren dat je meer kan dan je voor mogelijk had gehouden. Dit helpt je straks om tijdens het strijden voor jouw doel dieper te durven gaan, zodat je jezelf nog een stap kunt overtreffen in de jacht op je triomf!

[heading size=4 style=underline]No pain, no gain[/heading]Deze training geef ik niet alleen… Om te zorgen dat iedereen die grens op zoekt en geen ontwijkend gedrag gaat vertonen heb ik de helpende hand van trainer Ed in geroepen. Hij is gespecialiseerd om mensen uit hun comfortzone te halen met een gerichte focus op het behalen van hun doelen. Dus wees gewaarschuwd… Wie mij kent, kent mij als een lief, schattig meisje. Maar niet tijdens deze training! Ed is trouwens ook geen lieverdje. Met medelijden, omdat je pijn hebt van de verzuring, kom jij nergens. Dus hebben we ook geen medelijden met je. We zullen je alleen maar verder pushen. No pain, no gain. No guts, no glory. Je kent ze wel.

[heading size=4 style=underline]Uniek shirt[/heading]Om het euforische gevoel van na de training nog even vast te kunnen houden is het mogelijk het unieke Under Armour #NeverLoseTheFocus, edition I WILL te bestellen tegen € 30,-. Maakt niet uit hoeveel je zweet, het unieke ademende vermogen in dit Under Armour Heatgear shirt van Altijdsporten.nl, zorgt ervoor dat jij je bezig kunt houden met wat je moet doen: diep gaan. Het shirt kun je meteen bij je aanmelding bestellen en krijg je op de dag zelf uitgereikt. Het eerste zweet in dit shirt is zweet dat je nooit zult vergeten… Iedere keer als je dit shirt draagt zul je terug denken aan het punt waar je jezelf tegen bent gekomen. You will meet again!

Heren Collage
Heren shirt
Dames Collage
Dames shirt

[heading size=4 style=underline]Inschrijven[/heading]Wil je jezelf ontmoeten? Schrijf je dan in via onderstaand aanmeldformulier. Na de inschrijving ontvang je de betalingsgegevens en na betaling ben je definitief ingeschreven. Let op, het aantal plekken is beperkt! Inschrijven kan tot maandag 17 maart 2014.

Datum: Zondag, 30 maart 2014
Tijd: verzamelen 9.30 uur, vertrek 10.00 uur
Duur: de training zal zo’n 1,5-2 uur duren
Locatie: Amerongen
Ondergrond: onverhard, geschikt voor trailschoenen
Kosten deelname: € 15, 50 per persoon, betaling vooruit, dit is incl. gebruik accommodatie, koffie/thee en lunch
Kosten t-shirt: optioneel kun je een exclusief Under Armour t-shirt bestellen voor € 30,-
Parkeren kan gratis voor de deur. Let op, de locatie is met openbaar vervoer niet goed te bereiken.

[heading size=4 style=underline]De kleine lettertjes[/heading]– Om deel te kunnen nemen aan de training is een basisconditie vereist (minimaal 5 kilometer aan een stuk kunnen hardlopen).
– De trainers zijn vandaag niet je beste vriend. Wij zijn streng. Wij hebben niet de intentie je te kwetsen, maar willen dat jij het beste uit jezelf haalt.
– Inschrijven kan tot 17 maart 2014, zolang het maximum aantal deelnemers niet is bereikt.
– Inschrijving is pas definitief na betaling (gegevens worden toegezonden na opgave).
– Het aantal plaatsen is beperkt, inschrijvingen/betalingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld.
– Annuleren en restitutie van de gelden is mogelijk tot 17 maart 2014.
– Bij annuleringen na 17 maart 2014 vindt geen restitutie van de gelden plaats.
– Meedoen is op eigen risico, de organisatie kan niet aansprakelijk gesteld worden.

 

 

 

12 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!