NeverLoseTheFocus

#NeverLoseTheFocus

De eerste weken van 2014 zijn al weer voorbij. De goede voornemens beginnen al langzaam te verstoffen in een laadje in de kast. Wat rest zijn jouw geformuleerde doelen die gonzen door je hoofd. Zaken waar je je dit jaar hard voor wilt maken, die MOETEN gebeuren: je eerste 5 kilometer, je pr verbeteren op de halve marathon of loop je dit jaar een marathon? Of een paar? Hoe dan ook, je moet er voor aan de bak. En dat is soms niet even makkelijk. Zo nu en dan is de bank aantrekkelijker dan je training in de kou of regen. Helemaal niet erg, maar onthou 1 ding als je je doel wilt halen: never lose the focus! Laten we elkaar daar bij helpen!

[heading size=4 style=underline]Reach for your goals[/heading]Focus. Dat is één van mijn doelen voor dit jaar. Ik ga als een wervelwind door het leven, bedenk ad hoc dat ik de volgende dag best wel even een halve marathon kan gaan lopen, wissel een 800m baanwedstrijd de ene week af met een wedstrijd over een lange afstand de volgende week en doe nog meer dingen die door veel mensen als idioot worden bestempeld… Hoe bedoel je focus? Dat moet dit jaar veranderen. Met de marathon van Berlijn in de planning, waar ik mijn pr een enorme oplawaai wil geven, moet ik toch echt dàt doel voor ogen houden. Dat betekent dat ik keuzes moet maken. Weloverwogen keuzes… Rust nemen als mijn lichaam er om vraagt (zoals begin januari, omdat mijn enkelband opspeelde), een trainingsplan opstellen, mijn wedstrijden goed plannen en vooral het bijbehorende herstel in acht nemen…
20K_Berlijn (12 of 16)
[heading size=4 style=underline]#NeverLoseTheFocus[/heading]
Onder het mom van #NeverLoseTheFocus ga ik in 2014 de strijd met mijn eigenwijze ik aan. Vanaf 1 februari wel te verstaan. Waarom dan pas? Omdat ik in januari nog een paar losbandige dingen in de planning had staan die niet helemaal passen in het plaatje… Daarnaast staat januari bij iedereen nog in teken van goede voornemens, die naarmate januari verder vordert, langzaam van je netvlies verdwijnen. Wat overblijft zijn de dingen die er ècht toe doen, waar je ècht voor wilt gaan: jouw doelen. Omdat iedereen op een ander moment wil pieken is dit niet een actie van een maandje. Nee, heel 2014 draait om #NeverLoseTheFocus!

[heading size=4 style=underline]Are you in?[/heading]Kun jij ook wel wat focus gebruiken, vind je het moeilijk om gemotiveerd te blijven, of wil je jouw vorderingen delen? Doe dan mee! Want meedoen is eigenlijk heel makkelijk. Om een tipje van de sluier op te lichten: denk aan een jaar vol acties, zodat jij je nog beter kunt focussen op je doel. Aan het einde van het jaar kunnen we dan terugkijken op een succesvol 2014 met een grote grijns op ons gezicht. Mission accomplished! Wat kun je verwachten?
– Volg mij op instagram en post je foto’s van je weg naar je doel met de hashtag #NeverLoseTheFocus. Regelmatig zullen hier leuke thema’s aan vast hangen.
– Om je te helpen je focus te bewaren zullen er regelmatig leuke acties en prijsvragen op deze site en op de facebookpagina voorbij komen.
– Om je te helpen je doel te halen kun je deelnemen aan #NeverLoseTheFocus trainingen. Hou de site in de gaten voor meer informatie!
– En verder…? Dat is nog een verrassing…

Are you with me?

 

Eén reactie

  • Elsa

    Klinkt goed! En een beetje focus kan ik wel gebruiken. Ik heb geen Instagram, maar dat maken Facebook en je site vast wel goed. En ik ben heel benieuwd naar de trainingen!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!