NeverLoseTheFocus

#NeverLoseTheFocus – set goal

Vandaag gaan we officieel van start met #NeverLoseTheFocus. Januari was de maand van goede voornemens. Zo’n maand waarin je bedenkt dat er van alles anders moet, maar in de praktijk komt er bar weinig van terecht. Een maand die zó voorbij is en vervolgens denk je: ach laat maar… DUS NIET HE!!

[heading size=4 style=underline]MUST do[/heading]Er zijn vast wel dingen waar je over droomt. Een bepaalde wedstrijd lopen, je pr’s verbeteren, het podium halen, meer kilometers lopen. Dingen die je dit jaar gewoon van jezelf MOET doen! Of misschien ben je na januari al toe aan het herzien van je doelen. Net hersteld van een blessure en grootse plannen, of juist net beginnende pijntjes waardoor je je doelen toch iets minder ambitieus moet stellen. Ik daag je uit!

[heading size=4 style=underline]Never Lose The Focus![/heading]Met #NeverLoseTheFocus gaan we ons in 2014 volledig richten op onze doelen. Hoe lastig het soms ook is dat doel voor ogen te houden. Afleidingen zijn er in vele vormen: je werk, gezin, een drankje te veel, je vriendenkring die het toch wel erg onzinnig vind dat jij de volgende ochtend wil gaan trainen, geen zin, noem maar op. Een beetje hulp over en weer is dan toch best wel welkom!

[heading size=4 style=underline]On your marks… Set goal… GO[/heading]Waarschijnlijk heb je ze al helder: je doelen. Zo niet? Dan is het nu de hoogste tijd om te bedenken waarom 2014 voor jou onvergetelijk moet gaan worden! De volgende stap is dan het delen van je doelen. Hoe meer mensen er vanaf weten wat jouw grootse plannen zijn, hoe vaker zij als stok achter de deur kunnen dienen voor als je het even wat moeilijker hebt.  Een mooi thema voor februari is dan ook:

‘On your marks… set goal… GO!’

 

Deel je doelen op mijn facebookpagina of op instagram met de hashtag #NeverLoseTheFcous. De meest inspirerende foto in dit thema wint een leuke prijs! Je mag zo vaak mee doen als je wilt. Inspiratie nodig? Ik ging je al voor. Are you in!?
NLTF Collage

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!