NeverLoseTheFocus

Op weg naar het WK!

De afgelopen weken heb ik even wat minder van me laten horen op de site. Maar dat komt omdat ik ergens mee bezig was. En datgene is nu klaar om gelanceerd te worden! Nee, ik heb geen spaceship gebouwd, geen nieuw recept met hete pepers bedacht, maar in samenwerking met…. nee ik zeg nog niets… Al zal de oplettende facebooker vast al wat voorbij hebben zien komen…

[heading size=4 style=underline]Never Lose The Focus[/heading]Wie zichzelf doelen stelt weet dat je er wat voor moet doen om die doelen ook te kunnen halen. Op je kont blijven zitten en denken dat je een pr tijdens je eerst volgende wedstrijd gaat lopen werkt natuurlijk niet. Daar is iets meer voor nodig. Niet alleen de nodige trainingen, voeding, rust en juiste balans, maar ook de focus op het doel. Focus an sich is dit jaar voor mij een doel: #NeverLoseTheFocus zag je al regelmatig voorbij komen. Maar focus waarop? Als eerste staat de marathon van Berlijn op de rol, maar wie mij volgt weet dat er nog iets anders broeit. Iets wat even een tijdje stil heeft gelegen, want er was, of is, een probleempje…

[heading size=4 style=underline]WK-kwalificatie[/heading]Ik had me tijdens Mud Masters dan wel gekwalificeerd voor het WK Obstacle Course Racing, maar hoe kom ik daar in godsnaam? De kosten voor voorbereiding, materialen, reis, verblijf, deelname, etc. deden me toch wel even schrikken. Dusdanig schrikken dat deelname op losse schroeven kwam te staan. En daar was ik dus de afgelopen weken mee bezig. Hoe krijg ik mezelf naar het WK, naar Cincinnatti?

[heading size=4 style=underline]CrowdSport.nl[/heading]De komst van internet en social media maakt de wereld kleiner en de toegang tot allerhande diensten groter: crowdfunding. Ook steeds meer sporters maken hier gebruik van. De Nederlandse topsporters krijgen steeds minder financiële steun om hun sportieve missie waar te maken. En omdat OCR nog zo’n jonge sport is, die nog door geen enkele bond wordt ondersteund, dien ik de kosten voor deelname aan het WK zelf te betalen. Bij crowdfunding wordt, door een donatie te geven, de droom van de sporter een stuk realistischer en je krijgt er als donateur nog wat voor terug ook! Want tegenover een donatie staat een tegenprestatie. Vele kleine donaties maken één grote donatie en hiermee is het voor sporters mogelijk hun doel te halen. CrowdSport.nl is opgezet door en voor topsorters. Samen maken we onze dromen waar door de  Nederlandse sportfan bij onze dromen te betrekken. De kans op succes wordt zo groter en elke sportfan kan er direct aan bijdragen en houdt er naast eeuwige dank ook iets leuks aan over.
RunAndreaRun Crowdsport.nl

[heading size=4 style=underline]Samen een doel verwezenlijken[/heading]Met mijn WK-kwalificatie kwam ik in aanmerking voor een samenwerking met Crowdsport.nl om mij niet alleen naar dit WK te krijgen, maar ook om op de langere termijn mijn OCR-doelen op WK niveau te verwezenlijken. De afgelopen weken vond er een kennismakingsgesprek plaats, werd er wild gefilmd om een promo in elkaar te zetten, werd er nog wilder gemonteerd en heb ik een berg aan tegenprestaties voor jou op een rijtje gezet. Wat dacht je van kortingsbonnen, Fit Sportbalsem, ouderwetse post uit de VS, mijn ingelijste WK-startnummer, een hardloopschema op maat, een duik in de modder met mij tijdens een OCR, een hardloop- of bootcampclinic, etc?

Nieuwsgierig geworden naar hoe wij elkaar kunnen helpen? Via andreavanlieshout.crowdsport.nl kom je op mijn pagina. Als je op de button ‘mijn verhaal’ klikt, lees je de achtergronden en kom je op mijn blog waar ik regelmatig updates zal geven. Via de knop ‘doneer direct’ kun je een donatie doen.
Ik wil CrowdSport.nl op voorhand dan ook al bedanken voor het vertrouwen in mij en de fijne samenwerking die we nu al zijn aangegaan. Ik heb er alle vertrouwen in dat met hun ondersteuning en jouw hulp ik deze eerste stappen richting mijn eerste WK-deelname kan verwezenlijken.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!