NeverLoseTheFocus

Play my game!

Nog een paar dagen en dan is het zo ver… Dan sta ik aan de start van de Berlijn marathon. Mijn doel is geen geheim: ik wil mijn pr smashen met een tijd van 3.15 uur. Maar ga ik dat halen? Ja, dat vraag ik aan jou! Voorspel mijn eindtijd en maak kans op ein ganz tolles Berliner goody (of zoiets) en een dikke vette waardebon voor in de webshop van Altijdsporten.nl!

[heading size=4 style=underline]How to play?[/heading]De spelregels zijn simpel.
1. Voorspel mijn netto eindtijd (de eindtijd die ik er van start tot finish over doe, dus exclusief de tijd dat ik na het startschot nog sta te wachten in het startvak).
2. Degene die mijn netto marathontijd raadt (of er het dichtst bij zit) krijgt maarliefst 30% korting op zijn/haar bestelling van AltijdSporten.nl en een leuke Berlijngoody.
3. Deze unieke RunAndreaRun-Berlijn-kortingsbon is geldig op de volledige collectie van AltijdSporten.nl, behalve op de aanbiedingen en in combinatie met andere kortingen.
4. Maximale besteding in combinatie met de kortingsbon is € 150,- (zonder aftrek van de korting).
5. Je kunt deze kortingsbon besteden tot en met 31-12-2014.
6. Als er meerdere mensen dezelfde tijd hebben, dan wint degene die de tijd het eerst heeft doorgegeven via het formulier.
7. Je maakt alleen kans op de prijzen door de finishtijd door te geven via het formulier onderaan deze blog.
8. Deelnemen kan tot het moment van de start: zondag 28 september tot 8.45 uur.

Heb jij er alle vertrouwen in dat ik mijn pr ga verpulveren of denk je dat ik een grote blaaskaak ben of de man met de hamer keihard ga tegen komen? Laat jouw voorspelling via onderstaand formulier weten!

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!