NeverLoseTheFocus

We will #NeverLoseTheFocus

Afgelopen zondag stond er een groep fanatiekelingen in het bos van Amerongen om deel te nemen aan de allereerste I WILL #NeverLoseTheFocus training, die ik samen met Ed had opgezet. Het resultaat: bloed, zweet en tranen. Bloed overigens alleen bij mij doordat ik flatface op mijn plaat ging… Zweten deden de deelnemers en hoe! De temperatuur was vroeg in de morgen al aangenaam en zou alleen maar op gaan lopen. Tel daarbij op een pittige training, waarbij iedereen zijn ei kwijt kon en het zweet gutste al snel langs de gezichten.

[heading size=4 style=underline]Weightvest[/heading]We verzamelden in Amerongen, waar we net iets te vroeg waren en ons af vroegen of de locatie wel rekening had gehouden met de zomertijd. Ja dus! Met een kopje koffie of thee maakte iedereen zich klaar en heetten Ed en ik iedereen welkom. Op weg naar het bos maakte Ed kennis met het CrossXvest weightvest. Die zou vandaag voor wat extra zweetdruppeltjes zorgen bij een aantal mensen…
1798224_10203487351051573_1418775216_n
[heading size=4 style=underline]Sweat it out![/heading]Na een warming up begonnen we met een interval op de Kopselaan, een lange laan die de Amerongse Berg op loopt. Vervolgens volgde er een tabata. Deze zou als leidraad, of lijdraad, gedurende de training terug komen. We verkasten na ieder onderdeel naar een ander plekje in het bos voor verschillende intervalonderdelen. Wie opvallend soepel liep, kreeg het weightvest aan en zakte daarmee een paar plekjes in de groep, zodat ook andere lopers op kop kwamen te lopen. Naarmate de training vorderde begon een aantal echt tegen de grenzen aan te boksen. Hier en daar werd een innerlijke strijd gevoerd om vooral door te gaan en niet op te geven. Een mooi gezicht, die rode vertrokken koppies, krampachtige spierspanningen en het gezucht en gesteun.
1607082_10203487359091774_1630679540_n
[heading size=4 style=underline]Never Lose The Focus…[/heading]Na een training van twee uur liepen we rustig terug naar Somatic de Fysioclub, waar de douches en een lunch op ons stond te wachten. Maar niet voordat ik nog even plat op mijn plaat ging doordat ik ergens over struikelde… Never lose the focus… Voor je het weet breek je wat en loop je mooi geen marathon Andrea! Een koekje van eigen deeg…

Dank jullie wel Sanne, Desiree, Marjon, Angela, Theo, Tom, Richard, Michael, Edwin, Tim en Ed helemaal voor jullie inzet! Aan de eerste reacties te horen was deze training voor herhaling vatbaar. Is iedereen nu van de spierpijn af?

Meer foto’s staan op mijn facebookpagina.
1538867_10203487323290879_253910910_n

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!