NeverLoseTheFocus

You WILL #NeverLoseTheFocus

Tenminste, als het aan mij ligt verlies jij je focus niet. Want op 30 maart organiseer ik samen met Ed de training I WILL #NeverLoseTheFocus. Heb je je nog niet opgegeven? Lees dan zeker even verder.

[heading size=4 style=underline]Koekje van eigen deeg[/heading]Afgelopen weekend mocht ik mijn eerste belangrijke doel voor dit jaar van het lijstje schrappen tijdens Mud Masters. Eigenlijk drie doelen in één wedstrijd: winnen, kwalificeren voor het WK OCR en heel blijven. Die overwinning was geen makkelijke, maar uiteindelijk wel een hele mooie. Over focus gesproken, want ik kreeg van mezelf even een goede les over focussen… Tijdens de wedstrijd heb ik meerdere keren mijn kop laten hangen. Toen ik bovenop een paal zat en geen idee had hoe ik veilig naar beneden kwam bijvoorbeeld… Of iedere keer dat ik achterstand op de koploper had dicht gelopen en vervolgens na een hindernis weer opnieuw kon beginnen, omdat ze er sneller overheen was. Op die momenten was ik de focus even volledig kwijt, wilde ik de overwinning spontaan uit handen geven. Ik werd nukkig, begon te mopperen, gaf mezelf een schop onder mijn reet: FOCUS muts! Doorgaan! Je weet pas wie er gewonnen heeft als je de finish gepasseerd bent! Laat ik mezelf nu zo makkelijk de overwinning uit handen nemen? Nee dus. De vechtlust kwam een kilometer voor de finish terug. Die benen waren ineens niet meer vermoeid, want de adrenaline gierde door mijn lijf.

Foto: Ruud Onos
Foto: Ruud Onos

[heading size=4 style=underline]Do the unthinkable[/heading]Volgens mij zou ik er goed aan doen mijn eigen I WILL #NeverLoseTheFocus training mee te doen! Maar dat gaat niet, want ik wil jullie laten ervaren om buiten je comfortzone te trainen en daardoor te ontdekken dat je veel meer kunt dan je zelf denkt. Dat je in staat bent dingen te doen, waarvan je niet wist dat je ze kon (ik zal jullie niet laten paalzitten, zoals ik zaterdag deed…). Dat angst geen drempel hoeft te zijn, maar juist als drijfveer kan fungeren. Dat je sterker bent dan je zelf voor mogelijk had gehouden. Dat pijn maar tijdelijk is (ja ook spierpijn gaat over). Are you in?

[heading size=4 style=underline]Inschrijven[/heading]Wil je deelnemen aan I WILL #NeverLoseTheFocus? Schrijf je dan in via onderstaand aanmeldformulier. Na de inschrijving ontvang je de betalingsgegevens en na betaling ben je definitief ingeschreven. Let op, het aantal plekken is beperkt! Inschrijven kan nog tot maandag 17 maart 2014. En… je kunt bij je inschrijving (met dank aan Altijdsporten.nl) meteen dit exclusieve Under Armour shirt bestellen!
Dames Collage Heren Collage

Datum: Zondag, 30 maart 2014
Tijd: verzamelen 9.30 uur, vertrek 10.00 uur
Duur: de training zal zo’n 1,5-2 uur duren
Locatie: Amerongen
Ondergrond: onverhard, geschikt voor trailschoenen
Kosten deelname: € 15, 50 per persoon, betaling vooruit, dit is incl. gebruik accommodatie, koffie/thee en lunch
Kosten t-shirt: optioneel kun je een exclusief Under Armour t-shirt bestellen voor € 30,-
Parkeren kan gratis voor de deur. Let op, de locatie is met openbaar vervoer niet goed te bereiken.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!