Partnership

RunAndreaRun.nl bereikt middels de website en de social mediakanalen instagram en facebook dagelijks honderden (internationale) lezers en volgers, die een passie hebben voor sporten, gezondheid en obstacle racen in het bijzonder.

Adverteren/content creation

Adverteren op RunAndreaRun.nl? Dat kan. Van advertentie of advertorial tot campagne, waarbij ook mijn andere social media kanalen ingezet kunnen worden: samen met u maak ik een van een idee een concreet plan. Neem voor meer informatie, mogelijkheden en tarieven contact met me op.

Sponsored partnership

De sport obstacle course racing valt niet onder een bond en voor de kosten voor deelname aan wedstrijden, EK’s en WK’s draai ik zelf op. Daarom ben ik op zoek naar partners, die mij kunnen ondersteunen in financiële en/of materiële zin. Als partner krijgt u een prominente plaats op de homepage. Daarnaast kan het partnerschap op diverse wijzen ingevuld worden met on- en offline marketingtools, bijvoorbeeld advertentieruimte op RunAndreaRun.nl, content op mijn social media kanalen, een lezing in uw bedrijf, hardloop-/bootcampclinics voor u en uw personeel, uw logo op mijn wedstrijdtenue, etc. Heeft u zelf een leuk idee? Dan kom ik graag met u in contact om dit samen uit te werken.

Facebook       +2.150 volgers
Instagram      +4.600 volgers

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!