Persoonlijk

Brildragertje

Op de meeste foto’s die ik plaats, zie je hem niet. Mijn bril. Dat komt omdat ik tijdens het sporten mijn bril niet draag en laat dat nu juist de foto’s zijn die ik vooral plaats!

[heading size=4 style=underline]Brilletje[/heading]Maar de rest van de dag staat mijn brilletje trouw op mijn neus. Pas sinds een paar jaar. Heftige hoofdpijnklachten waren voor mij aanleiding om mijn ogen eens te laten meten. Als kind droeg ik al een bril, maar ik werd er enorm mee gepest. Tel daarbij op dat rond mijn 15e mijn ogen ineens sterk verbeterd waren en dat was voor mij aanleiding om mijn bril niet meer te dragen. Tot een paar jaar geleden dus. Als ik televisie keek, moest ik scheel kijken om de ondertiteling te kunnen lezen en ik zat met mijn neus zo ongeveer op het beeldscherm van de computer. Niet gek dat ik hoofdpijn had! Met een brilletje werd dat probleem opgelost.
Alleen met sporten heb ik hem dus niet op. Op zich kan ik alles wel zien, maar zie ik zonder bril minder scherp en geen diepte en op den duur krijg ik hoofdpijn. En ik kan je zeggen dat dat met obstaclerunning nog best een uitdaging is om geen diepte te zien! Niet voor niets vind ik springen in het luchtledige best wel eng, want ik weet gewoon niet hoever ik moet springen!

[heading size=4 style=underline]Mag ik je stem?[/heading]Dit jaar heeft Specsavers weer de jaarlijkse Brildrager van het Jaar 2017 verkiezing. Voor het eerst heb ik eens foto’s ingestuurd om mee te doen. Maar nu mijn vraag: zouden jullie willen stemmen? Ik sta er momenteel niet zo gunstig voor en kan iedere stem gebruiken. En het mooie: je kunt iedere dag stemmen! Mag ik jouw stem? Dan maak je mij heel erg blij!

Stemmen kan tot en met 26 juni dagelijks op de site Brildrager van het jaar.

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!