Persoonlijk

De langste dag

21 juni. Vandaag is de langste dag van het jaar! En ik geloof dat ik die ten volste mee ga maken…

Met deze warmte slaap ik met het raam open. Aan het einde van de nacht is de temperatuur in de slaapkamer eindelijk gedaald tot een normaal niveau (<25 graden is in dit geval normaal). Met het raam open slapen heeft ook een ‘nadeeltje’. Ik kan uitgebreid genieten van de vogelconcerten en het lijkt wel of ze recht voor mijn raam zitten te fluiten! Ik vind het eigenlijk wel een fijne manier van wakker worden. Al is het op het randje van zonsopkomst. Dus was ik vanochtend, op mijn vrije dag, al vroeger dan normaal wakker.

Een héle lange dag voor de boeg. Dus hoe ga ik die eens inrichten? Eerst rustig wakker worden en de tuin sproeien, want daar had ik gisteravond geen tijd meer voor (lees: geen zin meer in omdat ik zat te werken tot middernacht). Vervolgens opstarten met koffie en de laptop aanzwengelen om voor mijn coffeelifting training nog even wat werk te verzetten.

De rest van de dag? Zoveel mogelijk uit de hitte blijven, al wordt dat nog een uitdaging, omdat het in huis ook zo’n 29 graden was gisteren… Hoe hou jij je hoofd koel?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!