Persoonlijk

December in vogelvlucht

Het jaar werd afgesloten met twee laatste doelen die ik nog wilde bereiken. Ten eerste die 2.500 kilometer. I did it!! Het werden er zelfs 2.518! Oftewel, in december liep ik 250 kilometer. Daarnaast bereikte de facebookpagina de 400 ‘likes’. Ook een mooie mijlpaal en in 2014 groeit de site vrolijk verder door!

Het was een gekke maand. Door het zachte weer heb ik totaal niet het gevoel gehad dat we in de feestmaand zaten! Sterker nog, Sinterklaas ging een beetje aan me voorbij en voordat ik het wist was Kerst ook al weer achter de rug. Geen sneeuwvlok gezien. Wel veel regen gepaard gaande met wind. Deze maand heb ik de meest stormachtige kilometers van het jaar gelopen. Daar kwam die hoofdpijn bij, die wekenlang geduurd heeft. Gelukkig was de oplossing simpel: een bril. Maar dacht ik dat ik dan direct van de hoofdpijn af was… Niet dus… langzaam aan, beetje bij beetje ging het steeds beter. Hardlopen was een tijdelijk medicijn, waardoor ik mezelf op de been kon houden. Tijdens het hardlopen had ik aanzienlijk minder of geen hoofdpijn! Dan wil je wel lopen.

De maand begon met een paar rustdagen na de Total Trail Experience in Lommel. Mijn voeten waren er he-le-maal klaar mee! Gelukkig hadden die voetjes na een paar dagen wel weer zin om te lopen, alleen bleef de hele maand mijn enkelband (erg) gevoelig. Tijdens de Adventurerun koos ik daarom voor stevige schoenen. Helaas, dat pakte verkeerd uit. In die zin dat mijn benen helemaal geen zin hadden om hard te lopen met die klompen aan mijn voeten! Wat rustiger aan ging het tijdens de Night Run van Runnersworld. Geen wedstrijd, maar een leuke funrun in het donker, allemaal volgehangen met lampjes en glowdingetjes.
In december werden vooral hele mooie kilometers gelopen: op Ameland, tijdens de RAR’s met Robert, Jochem en Elsa. Het ontdekken van nieuwe hardloopstekjes is iedere keer weer fantastisch. Als een klein kind in de snoepwinkel voel ik me dan.
december 1 Collage
Ook om te snoepen was de gegrilde pompoen, of de kipshoarma, offe… een avondje cocktails drinken… Ok, niet te vaak doen natuurlijk, maar dit was even genieten! Van een andere categorie snoepjes zijn de Nike Lunarglide 5 Shield, de Columbia running gloves, GoMotion Reactor lightvest en Asics Motion Muscle Support kledinglijn, die getest werden. Waar je snel een review over kunt verwachten is de Adidas MiCoach SMARTRUN.  De laatste ben ik uitgebreid aan het testen: de mogelijkheden zijn waanzinnig!
december 2 Collage
Op de achtergrond sluimerde deze maand nog iets… Al enige tijd krijg je regelmatig een update. Van wat? Van mijn battle met Jantiene die we op 4 januari tijdens de Florijnwinterloop gaan uitvechten. Ik train me het apenzuur en ben er klaar voor! Dat blijkt jullie ook vertrouwen te geven, want in de laatste tussenstand bleek 70% van de stemmen naar mij te zijn gegaan! Dat geeft mij vleugels om er keihard voor te gaan! Stemmen kan nog steeds middels onderstaand formulier.
Maar eerst… wens ik jullie een fantastisch eindejaarsavond en een sportief, geweldig, inspirerend 2014! Tot volgend jaar!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!