Persoonlijk

… en nieuw

Afscheid nemen kan zwaar vallen. Acceptatie volgt en dan is er weer ruimte voor vreugde. Het kan snel gaan, de liefde.

[heading size=4 style=underline]Inruilen[/heading]Kun je dit een gedwongen huwelijk noemen? Veel tijd om na te denken was er niet. Ik had vervanging nodig. En snel ook! Ik kan gewoon niet zonder. Het einde van het jaar nadert met rasse schreden en je denkt toch niet dat ik alleen, in mijn upje, oud & nieuw ga vieren? Ok, je bent wat kleiner, maar wel feller. Daar hou ik van. Je voorganger was nog wel eens wat traag van begrip… Ik hoop dat jij dat niet bent, want ik kan nogal ongeduldig zijn. Dat je het maar even weet.

[heading size=4 style=underline]Viespeukie[/heading]Wat je nog meer moet weten is dat ik er een vreemde hobby op na houd. Ik hoop dat je me wel herkend als ik onder de modder en door en door koud aan kom zetten en verwacht dat jij me wel weer opwarmt. Soms heb ik dat gewoon nodig en dan verwacht ik wel dat je dat zonder tegenstribbelen toe laat. Mocht je vies worden en het te lang duren (naar jouw zin), voordat ik de boel opruim en verga je van mijn stinkende kleding die ik weer eens vergeet? Sorry alvast. Maar schoonmaken is nu eenmaal niet mijn grootste hobby.

[heading size=4 style=underline]Geborgenheid[/heading]Eigenlijk ben ik best wel veeleisend… Ik verwacht namelijk van iedere nieuwe meer dan de voorganger. Dus de lat ligt best hoog voor je, dat begrijp ik. Daarom heb ik uit mijn eisenlijst een prioritering aangebracht, waarbij trouw het belangrijkst is. Ik verwacht dat je er altijd voor me bent, me niet in de steek laat en me in de middle of nowhere achter laat. Ook geborgenheid vind ik belangrijk. Ik wil me veilig voelen bij jou. Want we zullen veel tijd samen door brengen. Geborgenheid betekent ook dat ik me bij jou helemaal wil laten gaan. De schaamte voorbij! Oordoppen in! Want ook jij zult mijn gebler aan moeten horen. Accepteer het maar. Lief autootje, ik hoop dat we samen veel veilige kilometers gaan  maken!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!