Persoonlijk

Februari in vogelvlucht

Na een prachtige januarimaand volgde een onstuimige en heftige februari. Gelukkig had deze maand maar 28 dagen, want ik ben er klaar mee! Aan de kilometers heeft het niet gelegen, dat waren er 218.

Het plan om de omvang uit te bouwen werd ook in februari lekker voortgezet. Was januari een maand vol met snowruns, in februari zat de lente op sommige momenten al in de lucht en liep ik in het zonnetje te genieten. Maar ook (weer) sneeuw, winterkou, miezerregen, ijzel en hagel vielen op mijn dak, gepaard gaand met veel wind. Inderdaad qua weer een onstuimige maand, maar ook emotioneel. Er gebeurden op privégebied net even te veel dingen die je liever niet mee maakt. Gelukkig is hardlopen voor mij dan een uitlaatklep.

Ook in februari werd er 1 wedstrijd gelopen, de halve marathon tijdens de Groet uit Schoorl run. Dit leverde in een prachtige verse winterse omgeving onverwachts een pr op! Totaal niet de bedoeling, maar ik liep zo lekker en het ging zo makkelijk, dat ik de laatste 4 kilometer nog wat heb versneld om een pr te kunnen lopen. Hopelijk oogst ik niet te vroeg, er staat dit jaar nog veel in de planning…

Mijn site krijgt steeds meer vorm. Diverse terugkerende items zijn gestart, zoals #EotM,  en zondag 24 maart zal de RunTwitterRun plaatsvinden, waar je je overigens nog steeds voor kunt inschrijven! Komende maand start ook de RunAlongRun! Daarnaast deed ik de Nike Flyknit Experience, woonde ik de presentatie van het hardoperskookboek van Miriam van Reijen en barbara Kerkhof bij, werden de oranje kousen van Herzog Medical op de foto gezet en was ik al druk bezig met vakantie. De ideeën blijven maar opborrelen, dus ik kan me heerlijk bezig houden met RunAndreaRun.nl!
Februari in vogelvucht

Laten we hopen dat in maart de lente echt los gaat barsten. Een iets hogere temperatuur zal met Mud Masters 16 maart toch wel lekker zijn! Vervolgens loop ik de 17e de Antwerp Urban trail, het was me nog gelukt een startbewijs te bemachtigen! Hoogtepunt in maart is toch wel het NK veldloop gemeenten, dit jaar in Groningen, waar ik weer aan mee doe… Ik ga toch niet nu al zenuwachtig worden he…?

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!