Persoonlijk

Goede voornemens

Tja, ook ik ontkom er niet aan: het maken van goede voornemens. Als ik zo het bijna voorbije jaar overzie, is er veel gebeurd: het was op vele vlakken een fantastisch jaar. Jammer genoeg eindigt het voor mij ronduit k&%*#$#. Toch weerhoudt mij dat er niet van om verder te denken dan mijn neus lang is. Life is life en er moet progressie geboekt worden. Daarom… tadaaaaa…. mijn goede voornemens voor 2009!

1. Lekker bloggen!
Dit najaar ben ik begonnen met bloggen. Nadat ik al enige tijd de blogs van medelopers volg, vond ik dat niet kon achterblijven. Het is ook een leuk tijdverdrijf. Niet alleen leuk om mijn ervaringen met anderen te delen, maar ook een goede manier om bij te houden waar, wat en hoe ik gelopen heb. Het geeft een mooi overzicht. Dit jaar wil ik het wat gestructureerder aanpakken. Zie bij diverse bloggers mooie overzichten van weekgemiddelden staan. Aangezien er een marathon in 2009 gepland staat toch wel erg belangrijk om kilometers te maken!

2. Pr’s lopen!
Nadat ik in 2008 in 1,5 maand tijd mijn pr’s op de 5, 6, 10 km en halve marathon verpulverd heb, verwacht ik dat ik in 2009 deze tijden zal verscherpen. Leuke richttijden:
4,2 km 17.30
5 km 20.45
6 km 24.50
10 km 43.00
21,1 km > 1.35.00
42,2 km > 3.45.00

3. De eerste marathon!
Omdat de stad Amersfoort in 2009 750 jaar bestaat wordt er eenmalig een marathon georganiseerd. De route is zo fantastisch, dat ik heb besloten hier mijn eerste marathon te gaan lopen.

4. Lekker lopen!
En het allerbelangrijkste is dat ik het komende jaar gewoon geniet van het lopen. Want dat is toch waar ik het voor doe: ontspanning en inspanning, sociale contacten, uitdagingen, grenzen verleggen, maar wel naar mijn lichaam luisteren. En met dat laatste puntje heb ik nog wel eens moeite… Ik ben nogal koppig…

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!