Persoonlijk

Happy 2016!!

Hoi 2016, ik ontvang je met open armen. Mijn telefoon alleen niet, die wilde niets met je te maken hebben en liet de geest met Oud en Nieuw. En mijn neus was ’s ochtends ook niet blij en besloot er een bloederig zooitje van te maken. Jippie wat een start van het nieuwe jaar!

[heading size=4 style=underline]Party hard[/heading]Ok, het feestje met de jaarwisseling was wel epic met snoepkettingen, binnen gesmokkelde biertjes, ouderwets hakken, Twister, heliumballonnen, een Polaroid camera met te foute selfies en ik lag veeeeel te laat in bed… Om vervolgens wakker te worden met een bloedneus (nee ik ben niet geslagen). Nieuwjaarsdag stond bol van de ‘familieverplichtingen’ en nu is 2 januari ook al weer bijna voorbij…

[heading size=4 style=underline]Bring 2016 on![/heading]Dus nu wil ik jou eerst een fantastisch 2016 wensen. Ik hoop dat je een onwijs leuke jaarwisseling hebt gehad met familie, vrienden of gewoon, zoals jij het wilt. Voor 2016 hoop ik dat al je dromen uitkomen, je lekker veel kilometers gaat rennen, liters modder absorbeert, geniet van ieder moment, gezond en blessurevrij blijft, verliefd wordt/bent/blijft, mooie herinneringen maakt en je doelen waar je zo keihard voor werkt de kers op de taart worden van een fantastisch avontuur.

 

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!