Persoonlijk

Hardloopblog van het jaar?

Totaal onverwachtst schuift er een facebookmelding door mijn scherm. Mijn beste dinnetje met de reactie: “RunAndrearun.nl is het enige blog wat ik volg. Ze verdiept zich, heeft verstand van zaken, is eerlijk en heeft ook nog eens humor.” Eeeeh… heb ik wat gemist?

[heading size=4 style=underline]Beste hardloopblog[/heading]Ja dus! Als ik doorklik zie ik dat Runner’s World een verkiezing heeft uitgeschreven. Die van het beste hardloopblog van het jaar in Nederland. En ik sta daar als blond, huppelend, dartelend, mafkezend, modderlievend chickie gewoon tussen met RunAndreaRun.nl! Samen met een berg aan andere Nederlandse hardloopblogs schrijf ik dagelijks over wat mij bezig houdt, wat mij drijft om te doen wat ik doe, over mijn dromen waar maken en alles wat maar te maken heeft met hardlopen (en tegenwoordig ook sporten in de bredere zin van het woord). Dat vind ik zelf ongelooflijk leuk om te doen! Serieus, want het kost best wat tijd en als ik er geen energie en lol aan zou beleven was ik er al lang mee gekapt!

[heading size=4 style=underline]Mijn inspiratie[/heading]Maar waar ik nog meer energie uit haal zijn de vele vragen en lieve reacties die ik van jullie krijg. Een reactie als ik iemand heb weten te motiveren om te gaan sporten, iemand kan inspireren te dromen van voor hem/haar op dat moment het onmogelijke en daar achter aan te jagen, iemand kan begeleiden naar het doel van zijn/haar leven om nog maar niet te spreken van de vragen waarbij jullie me in vertrouwen nemen en me om advies vragen. Je wilt niet weten wat dit met me doet. Heel veel! Ik ben heel dankbaar dat ik deel uit mag maken van de Nederlandse hardloopcommunity en dat ik daarover kan schrijven. Dat ik deel uit mag maken van heel veel bijzondere momenten in even zoveel bijzondere levens. Een PR loop je niet dagelijks, een marathon ook niet en de eerste stapjes hardlopen (al dan niet na een blessure) zijn vaak zo frustrerend omdat je zo graag meer wilt maar je lichaam je tegen houdt. Been there, done that, I know how you feel! Ik ben zo trots dat ik mag delen in de moeilijke èn mooie momenten van menig loper: euforie, frustraties, vreugde, teleurstelling, verdriet en blijheid. Als blogger, als hardloopfan, als trainer.

[heading size=4 style=underline]Lekker ideeën snuiven[/heading]Door jullie reacties en feedback krijg ik zelf ook weer een bom aan inspiratie over me heen. Steeds meer ideeën waar ik over wil schrijven. Waar ik ‘iets mee moet’. Het broeit en het borrelt. Ok, #summerison en mijn focus is vooral gericht op het WK OCR, maar dat betekent niet dat RunAndreaRun.nl stil staat. In tegendeel, we rennen heerlijk de zomer door en snuiven (naast pollen) alles aan positieve energie lekker op en dat spui ik vervolgens lekker uit op mijn blog!

[heading size=4 style=underline]Stemmen?[/heading]Wil je jouw stem op jouw favoriete blog uitbrengen? Dan kan dat via deze link. Je stem kun je tot en met 31 augustus 2015 uitbrengen. Als je op mij stemt, krijg je mijn eeuwige dank èn maak je ook nog eens kans op het door Runner’s World samengestelde boekenpakket!

Foto’s: Andries de la Lande Cremer

 

6 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!