Persoonlijk

Heimwee naar Tahoe

Ik weet eigenlijk niet of ik verdrieting moet zijn of blij. Ik denk dat het een beetje heimwee is en wetende dat ik er dit jaar niet bij ben. Het WK Spartan Race wordt dit weekend weer verlopen in de bergen nabij Lake Tahoe. De mooiste race van mijn leven!

[heading size=4 style=underline]Heimwee[/heading]Ik had er onwijs graag bij willen zijn dit jaar. Maar nee. Ik heb voor mezelf na de WK’s van vorig jaar besloten dat ik eerst volledig wil herstellen van pijntjes en irritaties, voordat ik überhaupt weer naar serieus op ga bouwen. En aangezien ik nog steeds met gekke dingen loop staan de WK’s dit jaar mijlenver bij me vandaan. Dit jaar volg ik het vanuit huis met vandaag een beetje een weemoedig gevoel. Als ik terug denk aan exact één jaar geleden zie ik weer die fantastische bergen voor me, het zware parcours, water van 4 graden koud, de vrieskou die we ’s ochtends moesten doorstaan, de obstakels waar ik doorheen leek te vliegen, Afzien in het kwadraat. Maar met een lach.
RunAndreaRun Spartan Race OCR Tahoe
[heading size=4 style=underline]Het WK volgen[/heading]Om 13.30 uur Nederlandse tijd gaan de elite heren van start, een kwartier later gevolgd door de dames. Wil je dit fantastische WK volgen? Hou dan de facebookpagina van Spartan en Mudrunguide in de gaten. Ik hang in ieder geval een dagje voor de laptop.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!