Persoonlijk

Hi there 2017!!

Jeetje, en toen was het ineens 2017! Het lijkt altijd zo ver weg, een jaarwisseling. Maar plotsklaps is het zo een jaar later! Nou ja… Gelukkig nieuwjaar!

[heading size=4 style=underline]Party hard[/heading]Dit jaar geen epic gekke feestjes met snoepkettingen en een Polaroid camera. Wel een relaxt avondje thuis met vriendlief, mooie bieren (geen champagne dus om middernacht) en… een puzzel. Ik ben bezig met een Jan van Haasteren puzzel van 5000 stukjes. Doel was om hem vorig jaar nog af te maken. Mislukt.
15857827_1400597976630702_1414495652_oEn dan voor je het weet knalt het vuurwerk om je heen de lucht in en is het nieuwjaar! Traditiegetrouw vieren wij dat met ZDF. Jeweetwel, die Duitse televisiezender. Daar zenden ze namelijk de hele nacht fantastische jaren ’80 muziek uit! Frankie goes to Hollywood, Ghostbusters, hoe fouter hoe beter! Finaal uit ons dak tot een uurtje of 4… Sorry buren! En dat doen we op Nieuwjaarsdag nog even dunnetjes over met het Nieuwjaarsconcert in Wenen, gevolgd door wat ontspanning met het Vierschansentoernooi.

[heading size=4 style=underline]Bring 2017 on![/heading]Ik hoop dat jouw jaarwisseling ook leuk was!! Ik wens je in ieder geval een fantastisch 2017. Een jaar waarin je je dromen achterna jaagt, kilometers vreet, de modder in duikt, geniet van al die kleine mooie momentjes, gezond en blessurevrij blijft en van 2017 het mooiste jaar ever maakt! Because it’s all a big adventure!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!