Persoonlijk

Huldiging Woudenbergs klassement

Vorige week liep ik de 10 kilometer tijdens de Florijnwinterloop en werd met mijn niet al te beste tijd toch de snelste Woudenberger op deze afstand. Op zaterdag 12 januari werden de winnaars van het Woudenbergse klassement gehuldigd op het sportpark. Dit was voor mij al weer de 11e keer (zei de gek) en daarmee sta ik tevens op de Wall of fame van de Florijnloop.

Het persbericht:
“Woudenbergse winnaars winterloop gehuldigd

In de kantine van v.v. Woudenberg vond op 12 januari de prijsuitreiking plaats van het Woudenbergs Klassement van de 26e Florijnwinterloop. De plaatselijke winnaars op de diverse afstanden werden door Accountantskantoor De Kruijff van een prijs en bloemen voorzien. 2 winnaars traden toe tot de Woudenbergse Wall of Fame.

Bij de 1 km jeugdloop meisjes kwam Sofie de Ronde als eerste over de finish. Rinze de Greef (1km jongens), Jolijn de Weijer en Niels van Veenendaal (3km) waren de andere winnaars bij de jeugd. In bijzijn van ouders en supporters ontvingen de lopers bloemen en een Florijnwinterloop handdoek.

Bij de 5 km bosloop werd dit jaar Marcella Herzog uitgeroepen tot beste Woudenbergse. Paul de Graaf (5km) en Andrea van Lieshout en Jochem Waterval (10km) waren de andere winnaars. Cheryl Helsdingen werd bij de 10 Engelse mijlen Woudenbergs beste. Rik Wolswinkel werd eerste bij de mannen.

Op de foto staan van links naar rechts: Jolijn de Weijer, Robin Hueting (de Kruijff Accountants), Andrea van Lieshout, Marcella Herzog, Cheryl Helsdingen, Rinze de Greef, Rik Wolswinkel, Norbert Couwenberg (de Kruijff Accountants), Niels van Veenendaal, Paul de Graaf, Jochem Waterval en André van Elst (Organisatie Florijnwinterloop). Op de foto ontbreekt Sofie de Ronde. Zij speelde met haar team een korfbalwedstrijd.

Jolijn de Weijer en Jochem Waterval werden dit jaar opgenomen in de Woudenbergse Wall of Fame. In de Woudenbergse Wall of Fame worden lopers opgenomen die het Woudenbergs Klassement meer dan 1 keer hebben gewonnen. Wim van Ginkel, Andrea van Lieshout, Anneke Stavenga en Rik Wolswinkel gingen Jolijn en Jochem voor.

De organisatie van de Florijnwinterloop kijkt met trots terug op een zeer geslaagd evenement dat tot stand is gekomen door de hulp van meer dan 200 vrijwilligers en 50 sponsors.

Tot volgend jaar, de loop zal dan op zaterdag 4 januari 2014 plaatsvinden.”

Ik ben er weer bij!! Jullie ook?

Huldiging_Florijnwinterloop_2013

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!