Persoonlijk

I solemnly swear…

Andrea, wat ben je stil de laatste weken? Geen inspiratie meer om te bloggen? Of geen zin? No worries! Ik ben even met ‘iets’ anders bezig. Iets wat ineens op mijn pad kwam en waar ik onmogelijk weerstand aan kan bieden… En dat even naast een weekend Barcelona.

[heading size=4 style=underline]Stuiterbal[/heading]Sinds vorige week stuiter ik door het huis, door de straat, het bos, in het vliegtuig naar Barcelona en op het werk. Vorige week schoot in eens een kogel door de kerk. Een kogel die ik echt niet aan zag komen en die mijn hele planning volledig in de war schopt! Als je dan ook nog eens een voetongelukje krijgt in de heuvels van Barcelona wordt alles in eens wel heel erg spannend…

[heading size=4 style=underline]Up to no good[/heading]Maar waarom dan? Wat is er aan de hand? Een enkeling is op de hoogte. Ik kon het om praktische redenen voor sommigen gewoon niet stil houden. Zo moest ik informatie inwinnen, afspraken verzetten, kan ik geen training geven, ben ik even heel lastig bereikbaar (of in ieder geval op niet de gangbare tijden) en moest de voet even snel gecheckt worden door de fysio (ze zette meteen nog een paar naalden in de kuiten). Er moest in eens even heel veel geregeld worden. Oftewel donderdag sta ik al weer op Schiphol! Dit keer vlieg ik ergens anders heen.

Volg me de komende dagen al stuiterend op facebook (live!) en instagram voor updates van een nieuw avontuur.

 

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!