Persoonlijk

Januari 2014 in vogelvlucht

Als het hele jaar zo snel omvliegt als januari, dan is 2014 voorbij voordat ik een scheet heb gelaten! Tijd om eens terug te blikken op de afgelopen maand, die naar mijn idee rampzalig begon als ik naar de gelopen kilometers kijk… Aan de andere kant maakten een paar wedstrijden en een heel bijzondere trainingsdag dit meer dan goed. De teller bleef deze maand steken op 189 kilometer.

[heading size=4 style=underline]Game on[/heading]Na maandenlange digitale bitchfights was het 4 januari tijd om de strijd in real life aan te gaan met Jantiene tijdens de Florijnwinterloop. Tijdens de 10 kilometer cross vochten wij onze battle uit (die ik glansrijk won), werd Jantiene 3e in haar categorie, ik snelste Woudenberger en won Femke een paar Herzog compressiekousen. Een mooi begin van het nieuwe jaar! Alleen kreeg de enkel op deze manier een flinke opdonder… Daardoor was ik genoodzaakt ook rustdagen in te plannen… What the heck! Rustdagen? Wat zijn dat! Maar al mijn opgekropte energie kon ik mooi kwijt tijdens de meest heftige trainingsdag ooit beleefd. New Dawn it was. Van ’s ochtends tot ’s avonds legden we kilometers af met bepakking: lopend, tijgerend, dan wel rondzeulend met slachtoffers, boomstammen en vlaggen.
Een week later volgde de Safari Run, het EotM van januari, waar ik gokte door met de kopgroep mee te willen gaan, mezelf opblies (poooeeffff) en verloor. Tja, je kunt niet alles hebben. Een leuke dag hadden we wel, doordat we na het lopen konden chillen in Burgers’ Zoo!
Jan 14 1 Collage
[heading size=4 style=underline]Fun[/heading]
Omdat ik minder tijd hardlopend buiten doorbracht, werd er juist des te meer tijd besteed aan Runandrearun.nl en werden er nieuwe wegen bewandeld. Sinds half januari ben ik assistent trainer bij LGAS en dat is nog maar één van de vele leuke ontwikkelingen waar ik momenteel voor sta!
Dankzij Jacinta Bokma, schrijfster van ‘De Snelle Vegetarier’, fabriceerde ik deze maand in de keuken een paar lekkere vegetarische gerechten, zoals de spinaziestamppot en de superontbijtmuffins (met kokosslagroom!). En dankzij Colours by the Sea kon ik Esther en haar gedeprimeerde parkiet blij maken met twee startbewijzen.

[heading size=4 style=underline]Test test[/heading]Een paar mooie producten mocht ik de afgelopen maand reviewen. Paradepaardje was de Adidas MiCoach SmartRun. Ondanks een paar minpunten een sporthorloge dat ik nu erg mis… Vriendlief schafte de Inov-8 BareGrip 200 aan en nu het kouder wordt (wordt het dan eindelijk winter) heb ik veel aan de WDX Merino Windwool. Waar ik heel erg naar uitkijk is de Google Glass. Nu eerst zien dat ik er één te pakken kan krijgen… Wat makkelijker te pakken te krijgen is de Go Gold Collection van H&M.

Ik heb nu al het idee dat de komende maand te kort gaat zijn. Niet alleen omdat de maand maar 28 dagen telt, maar ik weet nu al dat ik gewoon veel te veel te doen heb!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!