Persoonlijk

Juli 2014 in vogelvlucht

Berlin here I come! Beter gezegd: over twee maanden is het al weer voorbij! Ik zit nu dus vol in de voorbereiding op de marathon van Berlijn. Hoe mooi kan het leven zijn? Zeker als je kilometers kunt lopen op de mooiste plekken. Het waren er deze maand best wel wat, namelijk 255 kilometer. Nèt geen maandrecord!

De mooiste kilometers werden deze maand gelopen in de Ardennen tijdens de Asics Xtrails Series in Houffalize: 3 dagen, 5 trails en 74 kilometer. En vergeet de hoogtemeters niet. Een weekend van run, eat, sleap, repeat, maar dan ook echt letterlijk! Wedstrijden liet ik deze maand links liggen. Met hoge temperaturen heb ik gemerkt dat de prestaties achterblijven bij de verwachting (van mezelf) en die keiharde kilometers in de brandende zon hakken er goed in. Dus deed ik het anders. Ik liep bijvoorbeeld de klompenpaden Netelburchpad en het Zeldertsepad, liep en een RunAlongRun met Mirjam en Susanne en maakte een fantastische lange duurloop door het kersengebied van de Kromme Rijn (met pit-stop uiteraard).
juli 1 Collage
Tijdens het trailen had ik ook mooi de mogelijkheid om de soft hydra cup en flask van Ndure te testen. Een schoner milieu, met minder plastic afval, begint bij jezelf! Wie mag zij lag lopen trok zo nu en dan een raar gezicht… Want het is ook een gek gezicht om een hardloper met twee of drie horloges te zien lopen! Why! Ik testte de Garmin Forerunner 15 en de TomTom Cardio Runner (review volgt komende maand) en droeg als back up de Garmin Forerunner 620.
Op modegebied  testte ik de runninglijn van Li-Ning en woonde ik de presentatie van de voorjaars- en zomercollectie 2015 van vele merken bij. Hier word je gewoon hebberig van! Meteen een reden om eens op zoek te gaan naar sport- en casualkleding waar je als loper een statement mee kan maken.
juli 2 Collage
What’s up next? Het is zomer en de meeste van jullie genieten heerlijk van de vakantie, mooi weer, vrije tijd, etc. Ik ga daar maar eens een voorbeeld aan nemen. Wat de maand augustus me brengen gaat? Voor mij een weet, voor jou een vraag…

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!