Persoonlijk

Juni 2014 in vogelvlucht

Voor je het weet is de helft van 2014 al weer voorbij! Wat een maand! Officieel zomer, we zitten vol in het WK, mijn marathonschema is nu echt van start gegaan en deze maand werden er weer eens wat wedstrijden gelopen. In totaal legde ik deze maand 194 kilometer af.

Eigenlijk lag het in de planning dat ik een paar wedstrijden meer zou lopen, maar van de ribkneuzing had ik toch wat meer last dan gedacht. Geen Ladiesrun in Rotterdam voor mij en het weekend erna moest ik vanwege privéomstandigheden ook Colours by the Sea cancellen, waar ik enorm van baalde! Niet echt het begin van de maand waarop ik had gehoopt… En de wedstrijden zelf gingen ook niet gemakkelijk. Op de halve marathon in Amersfoort liep ik weliswaar een pr, maar lang niet de tijd die ik in gedachte had. Helemaal kapot kwam ik over de finish. Omdat ik niet op twee plekken tegelijk kan zijn, nam vriendlief deel aan de Urbanathlon in Amsterdam.
Ook tijdens de Heuvelrugloop nekte de warmte me en ook al was deze afstand veel korter, ik was helemaal gebroken. Ondanks dat toch een eerste plek! De Meidenloop van afgelopen weekend besloot ik op voorhand om mezelf niet voor de derde keer in korte tijd het apezuur te lopen. Samen met Karin liep ik ontspannen en genietend van Utrecht en de sfeer. Geen eindtijd om over naar huis te schrijven, maar ons roze team won wel de bedrijvenloop.
juni 1 Collage
Ondertussen ben ik tot de conclusie gekomen dat de dagen veel te kort zijn. Ze mogen van mij drie keer zo lang duren. Ook al is het nu lekker lang licht, de dagen vliegen voorbij! Dus met het reviewen van nieuwe producten leek ik soms wel een kerstboom! Helemaal volgehangen met sporthorloges, stappentellers, zonnebrillen, ondertussen met de pannen en potten in de weer met twee verschillende schoenen aan… Dat leverde voor jullie wat leesvoer op over de Fitbit, de Garmin Forerunner 620, de Adidas Kumacross en Tycane Pro, een review over Mooier Fit! en een kokoswatertest in handige 1-portie verpakkingen. In de keuken ging ik ook flink uit mijn dak. Soms mislukte er iets…. die recepten zag je mooi niet online. Wat wel erg lekker is? De WK-hummus, de kokosvanillemuffins met room van kokos en de overheerlijke homemade granola!
JUni 2 Collage

En het is je vast opgevallen… Sinds deze maand zal Tim iedere maand een gastblog verzorgen, zoals ik ook op zijn site Runners-High mijn gastblog heb. Eén van de leukste dingen van bloggen is namelijk het leren kennen van andere gepassioneerde hardlopers. Tim is er zo eentje. Ik kijk nu al uit naar zijn volgende verhaal!

 

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!