Persoonlijk

Maart 2014 in vogelvlucht

Het aftellen is begonnen… Sterker nog… over twee weken is het al weer voorbij. Dan heb ik de marathon van Rotterdam al gelopen! Maart stond dus volledig in teken van de voorbereidingen. Met een paar uitstapjes… you know me. Die focus he… De kilometerteller bleef steken op 236 kilometer. Dat is eigenlijk wat minder dan ik gehoopt had. Aan de andere kant, blijken de rustdagen echt zo slecht nog niet te zijn (al zou ik het liefst iedere dag lopen)…

Maart roert zijn staart. Ik zal je niet snel vergeten. Je was een bijzondere maand, in meerdere opzichten. Het weer was doorgaans fantastisch, zeker voor de tijd van het jaar. Tussen alle lange duurlopen door werd er ook een paar fantastische wedstrijden gelopen. Althans, Mud Masters werd als wedstrijd gelopen. En gewonnen. Daarmee kwalificeerde ik me voor het OCR WC! Bij de Strong Viking wilde ik geen risico nemen en die werd uit voorzorg op een relaxed tempo afgelegd. ’s Avonds gevolgd door een persopdracht vanuit Stoere vrouwen sporten tijdens de Electric Run.
Deze maand liep ik drie keer een afstand boven de 30 kilometer. De eerste was deels met Sanne, waarmee ik een leuke RunAlongRun liep en wat heeft geleid tot een leuke samenwerking: op 6 april a.s. organiseert ze De Kleine Huiskamerrun. Een RAR van totaal andere orde liep ik met Marlies. Een heftig verhaal, maar eentje die verteld moet worden.
Op 30 maart werd de eerste I WILL #NeverLoseTheFocus training gegeven, waarbij 12 deelnemers tot aan hun grenzen and beyond getest werden.
maart 1 CollageNa de Olympische Spelen van vorige maand, dacht ik in een gat te vallen, maar niets was minder waar. Ik had het zo druk dat ik me geen moment heb hoeven te vervelen. Ik mocht een paar leuke winacties met jullie delen in samenwerking met Strong Viking en Healthy People. In de keuken leefde ik me uit met de mammoetkloten van Sanne en de overheerlijke pasta pesto met spinazie en prei.
Voorjaar betekent ook weer nieuwe collecties in de winkels! Speciaal voor de dames deed ik een Adidas sportbra test. Ik liep de Asics Ge-Kayano 20 in door dwars door een sompig weiland te lopen (oeps…). Wat dat betreft zou ik beter de TevaSpheres gedragen hebben, maar die hebben nog geen modder gezien, terwijl ze daar juist voor gemaakt zijn! Maar het allerleukste vind ik om de nieuwste sportkleding op de foto te zetten. Adidas en Asics heb je al kunnen zien. Kleur, kleur en kleur! Me like! De komende weken zal er nog meer kleur van je beeldscherm spatten.
Run_Andrea_Run_Asics_SS_2014-1April is nog niet begonnen, en dat wordt een maand die ik niet snel zal vergeten…

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!