Persoonlijk

Maart in vogelvlucht

Dachten we toch echt even dat de lente deze maand door zou gaan breken maar in plaats daarvan zitten we met een witte Pasen bij het haardvuur chocolade eitjes te smelten! Het moet niet gekker worden. Dus ook deze maand werden er weer winterse kilometers gelopen, nu met sneeuwklokjes, lammetjes, veel ijs in de sloten en koude wind om de oren. In totaal toch weer 201 kilometer.

Door wedstrijden deze maand werden er iets minder kilometers gemaakt dan in januari en februari, maar de omvang begint zich al wel uit te betalen. Het liefst had ik in maart toch wat meer de korte broek uit de kast getrokken, maar welgeteld 1 training liep ik in korte broek. De thermokleding die ik al achter in de kast had gepropt kwam jammer genoeg weer tevoorschijn.

Maart kenmerkte zich door veel afwisseling. Qua weersomstandigheden, trainingen en ook voor wat betreft wedstrijden. Op 16 en 17 maart liep ik Mud Masters en de Antwerp Urban Trail. Dit was een weekend om nooit te vergeten! Twee fantastische en unieke evenementen achter elkaar. Geen ‘doorsnee’  wedstrijden, of trimlopen, maar FUNruns, met hoofdletters ja! Bij dit soort evenementen staat de beleving centraal en is het resultaat ondergeschikt. Soms wel eens lastig om om te schakelen, maar voor presteren had ik mijn pijlen gericht op het NK Veldloop gemeenten. Drie super gave evenementen in een maand! Als dit de voorbode is voor de rest van het jaar belooft dat nog wat en bevind ik me het hele jaar in een euforische staat!

Ik krijg het ook steeds drukker met mijn site, wat ik geweldig leuk vind! Steeds meer gear en gadgets worden getest. Zo vergeleek ik de Nike Flyknit Lunar 1+ en de Adidas Boost Energy met elkaar, werd er flink wat gezweet in de keuken met bananenbrood, muffins en chocoladebietencake en deed ik een bietensaptest. Met de voorjaarscollectie van Runnersworld Utrecht in de rekken werd er ook geshoot. Helaas, voorjaarscollectie betekende in dit geval in de korte broek bij vrieskou buiten staan. Gelukkig kon ik dankzij het sporttegoed van GL2R mezelf opwarmen in de sportschool. En sauna.
Collage maart
Deze maand vond ook de eerste RunTwitterRun plaats. Een succes en ik ben al druk bezig met de volgende editie! Houd de site in de gaten! Last but not least, ik had een interview met Theo Deur, organisator van de Koploop 20 april in Amerongen. De Koploop is deze maand #EotM en de omzet komt geheel ten goede aan Roparunteam Amazing. De Koploop is een aanrader voor wie van een pittige uitdaging houdt!

Op naar de volgende maand! Laat april maar komen, ik ben er klaar voor! Komende maand hoop ik een pr op de 5 of de 10 kilometer te kunnen gaan lopen.

 

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!