Persoonlijk

Marathonstress

Gisteren en vandaag gingen in een waas, als een roes, voorbij. De marathon van Rotterdam gonst de hele dag, eigenlijk al de hele week, om me heen. En over 24 uur is alles al weer achter de rug! Lig ik in een warm schuimend bubbelbad wat oeverloos te lallen van de endorfine met een lekker biertje…Wat een beetje marathonstress al niet met je doet…

[heading size=4 style=underline]Focus[/heading]De laatste weken praatte, at, dronk, ademde, leefde ik marathon. Never lose the focus is mijn motto, maar overdrijven is ook een vak! Morgen is het dan zover. Ik heb er enorm veel zin in, maar ben toch ook wel wat angstig voor wat me te wachten staat. Want ik weet dat het op een gegeven moment pijn gaat doen. Maar genieten ga ik ook zeker! De marathon van Rotterdam staat bekend om zijn sfeer en ik ben dan ook heel benieuwd naar die belevenis.
En dan… Morgen om deze tijd is de marathon voorbij. Klaar. Over. Ik ben even geen marathon meer… Best een gek idee eigenlijk

[heading size=4 style=underline]Ingrediënten[/heading]Maar zover is het nog niet! Van de laatste voorbereidingen maak ik je even een deelgenootje.  Let’s plog!
Expo 1 CollageGisteren heb ik op de Marathon Sport Expo Rotterdam mijn startnummer al opgehaald en heb ik nog lekker over de beurs gestruind. Bij New Balance heb ik de toen nog bijna lege muur beklad en een Heidi Klum gescoord. Leuke gadgets waren er ook zoals de nieuwe TomTom Cardio Runner met hartslagmeter in het horloge zelf.

Pre1 CollageCarbloading…. Ik kan na morgen geen pasta en pannenkoeken meer zien! Als energiebommetjes ook maar weer even mammoetkloten gemaakt.

Pre2Inpakken en wegwezen! Mijn outfit ligt klaar voor morgen, mijn tas is gepakt. Het lijkt wel of ik een week op vakantie ga! Adidas it is, inclusief Climachill top.

Pre3 CollageEn uiteraard stond zaterdag in teken van rust, chillen en relaxen. Met een filmpje, leesvoer, thee en mammoetkloten kwam ik de middag door.

En vanavond op tijd naar bed! Night night, don’t let the bedbugs bite! There are literally thousands of them…

 

4 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!