Persoonlijk

Mei 2014 in vogelvlucht

May you get dirty? I did! Met Strong Viking Hills edition als Event of the Month kon ik het niet maken om daar niet aanwezig te zijn. Gevolg: ik liep even en passant de Iron Viking! Niets taperen, niets opbouwen en afbouwen, maar volop genieten en me laten verrassen wat het parcours me bracht: 8 uur vol lol! En aan het einde van deze maand staat de teller op 194 kilometer. Ik blijf achter bij mijn eigen planning…

Iron Viking was ook de enige ‘wedstrijd’ die ik deze maand liep. Met reden. Eerst herstellen van de marathon in Rotterdam voordat ik mijn agenda weer vol gooi met wedstrijden. En met de spontane Iron Viking actie eigenlijk maar goed ook dat ik verder niets gepland had. Want de opbrengst was een gekneusde rib en duim. Hopelijk ben ik er op tijd van hersteld, want juni staat juist weer bol van de wedstrijden en evenementen!
Op 5 mei was ik wel te vinden in Wageningen. Om heeeel erg vroeg in de morgen… We liepen met het Bevrijdingsvuur van Wageningen naar Doorn. Een mooie tocht van zo’n 27 kilometer en toch altijd weer bijzonder op om deze manier de vrijheid te kunnen vieren. Naast lopen werd ik nog even afgebeuld door Carlos Lens tijdens de Under Armour powervrouwen training en bracht ik 120 kilometer op de racefiets door tijdens de Velothon in de kletterende regen en kou. Gelukkig hadden we ook een paar dagen heel mooi weer in Berlijn en kon ik op Tempelhof heerlijk wat kilometers weg tikken.
Ook bijzonder deze maand was het behalen van mijn papiertje. Training geven deed ik al, maar nu dus volgens een officieel bewijs. Hoe meer training ik geef, des te meer plezier ik er in heb!
mei Collage
Heb ik nog ergens tijd over? Nee. Dus prop ik iedere minuut die ik heb vol met zoveel mogelijk nuttige activiteiten. Het reviewen van onder andere de New Balance Fresh Foam 980, Spibelt, North Face rugzak en Adidas sportswear of een experimentje in de keuken dat leidde tot gezonde muffins. Of gewoon hardlopen.
mei 2 Collage

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!