Persoonlijk

Mei in vogelvlucht

Alweer een maand voorbij! Mei was een mooie en bijzondere maand, die toch vooral in teken stond van vakantie en het begin van een intensieve wedstrijdperiode. Het weer zit nog steeds niet echt mee, maar ondertussen lopen we lekker door. In korte broek (de lange tight is verbannen!) liep ik deze maand 192 kilometer. Wie ondertussen een beetje rekent…. Op 31 mei liep ik mijn 1000e kilometer van dit jaar! Dat deed ik niet alleen. Tijdens de 1e RunAlongRun liep ik samen met Anne. Een mooie memorabele kilometer in de Japanse tuin in Den Haag.

Ook hele mooie kilometers werden in Berlijn afgelegd, met 4 afwisselende trainingen, waaronder een halve marathon als duurloop. We hebben zo ongelooflijk veel mazzel met het weer gehad! Terwijl heel Europa in de schoenen sopte van de regen, sopte ik er uit van de warmte! In Berlijn startte ik ook met mijn 100 dagen Sportrusten. Ondertussen ben ik al in de 3e week aan beland en ik moet zeggen, ik denk dat ik hier echt wel profijt bij heb.

Eind mei startte voor mij een periode met flink wat wedstrijden. Na op Koninginnedag een pr te hebben gelopen op de 10 kilometer, was ik er op gebrand om ook mijn pr op de 5 kilometer de verpulveren. In Leiden moest het gebeuren. En daar gebeurde het ook! Ingezet op 20.30 en ondanks de slechtste start uit mijn leven liep ik 20.17 min! Een mooi pr, maar dat het harder kan ben ik van overtuigd. In juni zal dat er uit moeten komen.
Mei vogelvlucht Collage

Gear en gadgets werden natuurlijk ook getest in mei. De reviews van onder andere de Bershka sportscollection, Puma en Brooks zullen binnenkort verschijnen. En finally! De Nike Flyknits zijn nu ook in mijn bezit in de nieuwste kleur!

Juni staat bol van de wedstrijden en funrun #EotM Colours By The Sea. Ik kijk hier zo ongelooflijk naar uit! Je kunt nog meedoen met de prijsvraag en een kleurenpakket winnen! 7 juni wordt de winnaar bekend gemaakt!
De voorbereidingen voor de 2e RunTwitterRun zijn ook in volle gang. Dit keer lopen we vanuit Amerongen een 10 of 20 kilometer duurloop door de heuvelachtige bossen. Opgeven kan hier!

Ik heb enorm veel zin in juni! Jij ook?

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!