Persoonlijk

Merry Christmas

Het is (bijna) Kerstmis! Dat betekent naast een kerkgangetje voor de één en de verplichte familiebezoeken voor de ander ook een paar dagen vrij! Of twee weken in mijn geval. En vrij van mijn werk staat voor mij synoniem aan trainen tot ik er bij neerval!

[heading size=4 style=underline]Vakantie!![/heading]Ik heb een hele lijst gemaakt met van alles wat ik deze vakantie wil en moet doen. Hoog bovenaan het lijstje staat natuurlijk hardlopen. De 2.500 kilometer is in zicht en komt steeds dichterbij. Het einde van het jaar ook. Doorlopen dus! Nog een voordeel van vakantie is het zelf in kunnen delen van je dag. Niet noodzakelijk de wekker om 6 uur, maar uitslapen als het mij uitkomt. En na het ontbijt eerst de sportschool in rollen. Heerlijk!

[heading size=4 style=underline]It’s Christmaaaaaas![/heading]Naast sporten staan deze weken de feestdagen ook centraal. Samen met familie, vriendlief en vrienden kom ik deze weken goed door. Onder de kerstboom, met cadeautjes, het onvermijdelijke eten, kerstfilms, kerstkransjes, bubbels en oliebollen. Eerlijk gezegd: ik kom tijd te kort! Van brunches tot kerstdiners, van verjaardagen tot avondjes uit eten, om dan ook nog eens (zo mogelijk) 2 keer per dag te trainen om al die calorieën er weer af te werken… Wat een leven…

[heading size=4 style=underline]Wishing you[/heading]Ik wens je hele fijne kerstdagen toe met familie, geliefden en vrienden. Maak samen momenten om van te genieten en te koesteren. Met of zonder hardloopschoenen aan.

1452388_10202797252439539_1526331880_n

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!