Persoonlijk

Met Recht Irritant…

Vandaag heb ik de uitslag van de MRI scan gehad. En het maffe was dat daarop niet te zien was dat ik last heb van ontwrichting van de kuitbeen. Dan had er slijtage te zien moeten zijn en daar was geen spoor van te bekennen. Ook met veelvuldig, agressief en niet-vriendelijk rukken aan het onderbeen lukte het de orthopeed niet om het kuitbeen uit de kom te trekken. Het kuitbeen levert dus eigenlijk geen problemen op (zou dat komen door de berg aan stabiliteitsoefeningen waar ik de laatste weken me met hart en ziel op heb gestort…? :p). Dus dat was goed nieuws! Maar waar komt dat gerommel dan vandaan?

Die bult op de buitenkant van de knie hoort er niet te zitten. En da’s dus een slijmbeursontsteking zoals de orthopeed denkt. En dat is te verhelpen. Dus dat is ook goed nieuws! Naaldje erin steken, vocht uitzuigen en er een spulletje inspuiten. En dan 4 weken rust… en dat is GEEN GOED NIEUWS!!! Ik kan niet stilzitten, ik kan geen week zonder rennen, ik kan het niet, ik kan het niet, IK KAN DAT GEWOON NIET!! En ik ben bang van naalden…

Tot die tijd mag ik gewoon sporten, liever niet te fanatiek, fietsen is beter dan hardlopen en wedstrijdjes mogen ff niet… En nog iets niet leuks: de Florijnloop gaat op 8 januari 2011 aan mijn neus voorbij… Aaaarggg!! Al 10 jaar vaste prik op mijn loopagenda!! Dus heb ik me maar meteen als vrijwilliger aangemeld. En verder ga ik maar even een tijdelijke andere hobby verzinnen… suggesties zijn welkom!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!