Persoonlijk

Mijn laatste race…

Vandaag, zaterdag 3 december, loop ik in Valencia de Spartan Race Super en Sprint. Mijn laatste races. Van dit jaar! Haaaa, daar had ik je bijna he!

[heading size=4 style=underline]O o Valencia[/heading]Omdat ik tijdens de Spartan Race Beast in Barcelona mijn voet verzwikte kon ik de volgende dag niet meer meedoen met de Super en de Sprint. Gelukkig kon ik mijn startbewijs nog om laten zetten naar een toekomstige race. Daar hoefde ik niet lang over na te denken. Dat werden dus de races in Valencia. img_20161202_102023Weer een reden om het vliegtuig te pakken voor een korte vakantie. Want het feit wil dat de maatschappij waar me mee vliegen niet iedere dag vliegt en we noodgedwongen (o, wat errug!) dus een paar dagen in Valencia bivakkeren.

[heading size=4 style=underline]Spartan 300[/heading]Ook voor deze trip hebben we een leuk appartementje via Airbnb geboekt in de wijk Carmen en op internet ben ik al druk bezig geweest met zoeken naar dingen die we echt niet mogen missen, zoals een Ccrossfitbox en echt moeten zien. img_20161202_150314Conclusie: ik denk dat we dinsdag het vliegtuig maar moeten missen. Van alle kanten hoor ik dat Valencia een onwijs mooie stad is. Dus dat gaan we vanaf morgen even allemaal goed ontdekken. Gistermiddag zijn we namelijk aangekomen en hebben we ons eerst gesettled, de wijk wat verkend, boodschappen gedaan en de startnummers opgehaald voor de Super en Sprint. img_20161202_200404En ook leuk: de Spartan 300 race was aan de gang. Even kriebelde het, maar met het oog op morgen nam ik maar geen risico met mijn voet. Na een etentje bij een goede Italiaan voor de koolhydraatjes met Johnny Bravo als ober doken we vroeg onder de wol. Aroo Spartan!

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!