Persoonlijk

November 2014 in vogelvlucht

Nou, eigenlijk kan ik over november heel kort zijn… Wat een PRUTMAAND! Nu was november ook wel mijn rustmaand na in een half jaar aan drie marathons en aan een WK deelgenomen te hebben. Toch had ik me toch een iets leukere en relaxtere maand voorgesteld, waarin ik ook nog wat mooie kilometers kon lopen. Maar het leek wel of ik geblesseerd was… O ja, dat was ook zo… En ziek De teller bleef haken op 63 kilometer… Mijn kin hangt op de knieën bij het zien van dit louzy aantal…

Maar ondanks dat er zo weinig werd gelopen, werd er daarentegen wel met gewichten gezwoegd. Crossfit is mijn nieuwe verslaving en gaat mij helpen om me klaar te stomen voor het OCR WC in 2015. Helaas zit ik de laatste week van november alleen niet in de box maar op de bank door een irritante griep en hardnekkige verkoudheid. Ik kan niet wachten om weer met de gewichten te zeulen!

Gertjan van Voorden
Gertjan van Voorden

O ja en vergeet die kilometertjes niet die ik heb gelopen. Vorige week zondag kwam ik nog in ‘actie’ tijdens de Gladiator Run, voordat de griep me vloerde. Eerder deze maand nam ik deel aan de HuiskamerRun Abbastyle van Sanne. Ongelooflijk leuk en lekker. Want na afloop stond er (weer) voor een weeshuis aan voedsel voor ons klaar! En nu we het toch over Sanne hebben… Ik ben zo blij dat ze ja zei. Ik stelde haar namelijk DE vraag. Zo’n vraag waarbij het kwartje twee kanten op kan vallen. Zo’n ja of nee, alles of niets vraag. En ze zei ja! JA! Tegen mij! Sanne gaat ons de komende tijd verblijden met haar bijzondere (en hilarische) verhalen over haar weg naar haar doelen in 2015 als gastblogger. Ik kan niet wachten tot haar volgende bijdrage. Jij ook niet? Lees dan ook haar eigen blog!
20131020_112218
In november was het toch nog vaak bijna zomers warm, maar nu wordt het dan toch echt (eindelijk) tijd om de winterkleding uit de kast te trekken. Kan ik ein-de-lijk mijn Falke bodywarmertje aan! En stiekem zit ik ook op deze trui van Saucony of het jasje van Odlo te azen… Nu had ik gehoopt wat meer in de keuken te staan, maar helaas. Ik kwam niet verder dan mueslirepen en kruidnootjes. Want een boek hield me in de greep. Ik ben namelijk voorbereidingen aan het treffen voor mijn eigen helweek!
RunAndreaRun Falke 1En december? Ik mag hopen dat die beter eindigt dan november! Helweek, challenges en nog een aantal heeeele leuke acties staan er op de rol! Stay tuned!

 

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!