Persoonlijk

November in vogelvlucht

Ik kan het niet meer bijbenen. De tijd vliegt voorbij! Het leek wel gisteren dat ik nog in de tuin lag te bakken in een zonnetje, maar nu is het al bijna winter! Deze maand bracht ik, helaas door mijn hoofdpijn, voornamelijk binnen in huis door. Maar hardlopen bleek de enige manier om mijn hoofdpijn enigzins onder controle te krijgen. Daarom liep ik deze maand toch nog 247 kilometer!

November werd afgetrapt met een paar mooie herfsttrainingen. Overal paddenstoelen in overvloed en de eerste Run The Elements in samenwerking met Altijdsporten.nl was een groot succes! Hier gaat zeker een vervolg op komen. De klompenpaden deze maand hadden een thema, leek het wel. Bij het Broekerpad kwam de regen met bakken uit de lucht, terwijl op het Aderwinkelpad het water tot aan mijn knieën stond. Kortom: ik hield op beide klompenpaden geen droge voeten…
November 2 Collage
Vanaf half november kwam dus die nare hoofdpijn opzetten. Daarom heb ik nu sinds kort een bril. Aangezien lezen en televisie kijken me de afgelopen weken niet heel erg goed afgingen, werd er best wel wat tijd doorgebracht in de keuken, of aan tafel. In restaurant Margarita in Goes stond gastvrouw Paola met kok Ray voor ons klaar om ons heerlijke gerechten uit het Hardloperskookboek te serveren, terwijl Miriam van Reijen een presentatie over het kookboek gaf. Zelf fabriceerde ik in de keuken een kipkerriekersentaart, pompoensoep, gedroogd fruit, gevulde pompoen en kruidnootjes. Wat mij betreft allemaal toppers (vooral de kruidnootjes, jummie!).
Novmeber 3 Collage
Qua wedstrijden was het deze maand wel erg minimaal. De hoofdpijn gooide flink roet in de plannen. Gelukkig liep ik toch nog aanzienlijk wat wedstrijdkilometers gedurende de Total Trail Experience op 30 november. De trail van 35 kilometer was fantastisch, maar het venijn zat in de staart. Of beter gezegd: de 2e helft van de route…
Wie ook flink wat wedstrijdkilometers liepen waren de lopers van de marathon van New York. Miranda, Vera, Robert en Erik liepen allemaal voor Kika en hebben allemaal een eigen verhaal. Of tattoo. Ik vond het geweldig om van verschillende kanten de ervaringen van deze marathon mee te mogen beleven. Dat resulteerde in nog meer zin in 2014, waarin ik nu 2 marathons gepland heb. Eeeh… zei je 2? Ja…
November 4 Collage
Al die kilometers vragen best wat van je lijf en leden en daarom mag goed materiaal eigenlijk niet ontbreken. Ik het enorm leuk om allerlei gadgets, schoenen en kleding te testen en daar reviews over te schrijven. Op het gebied van blessurepreventie testte ik de SpiderTech tape. De komende maand zal ik uitgebreid mijn massagestick en foamroller gaan testen. Die komen in ieder geval goed van pas na de gelopen trail.
Met de donkere avonden hebben veel merken hun collecties uitgebreid met de meest opvallende kleding, schoenen en lichtgadgets. Asics lanceerde de Lite-Show collectie, Nike de Flash Pack en Saucony breidde haar ViziPro-lijn uit met de ViziGlow schoenen. Een nieuw type schoen is de GEL-SUPER J33, de eerste natural running schoen voor overproneerders. Nog leuker is dat ik in samenwerking met een Healthy People een leuke winactie kon uitschrijven. Zo ging Elsa aan de haal met een pakket kokoswater.
november 5 Collage
Nog een leuke winactie die nog loopt is de battle tussen Jantiene en mij. Op 4 januari 2014 zullen wij tijdens de Florijnwinterloop in Woudenberg de strijd met elkaar aan gaan. Letterlijk. Want we doen allebei ons uiterste best om harder te trainen dan de ander, te imponeren of uit te schakelen… Voorspel jij de winnaar? Dan maak jij kans op een paar Herzog compressiekousen!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!