Persoonlijk

Oktober 2014 in vogelvlucht

Herstellen van een marathon en voorbereiden op een WK OCR. Dat was een ‘heerlijke’ combi in oktober. Leidde wel tot een drastisch minder aantal gelopen kilometers. Wat normaal mijn minimale weekomvang is, legde ik nu in een maand af. In een heeeele maand!! Welgeteld 47 petietepeuterige kilometertjes…

Maar met reden. Want na de marathon van Berlijn hield mijn rechterbeen me even aan de kant. Er werd nog een een enkele wedstrijd gelopen voor het WK, dat was de Ajax Foundation Run, waar ik in mijn gepersonaliseerde Ajax-shirtje door de straten van Amsterdam Oost rende. Daarnaast richtte ik me deze maand meer op krachttraining in aanloop naar het OCR WC van vorig weekend. De mooiste (en pijnlijkste sport-) ervaring uit mijn leven! Niet een once-in-a-lifetime-opportunity, maar een levensles, die me het komende jaar zal helpen volgend jaar nog sterker aan de start te staan. Zowel fysiek als mentaal. Want dat mentale deel was de laatste maanden niet in orde. Ik heb nooit geweten dat dat zo nauw met elkaar is verbonden… Maar uit mijn zwakte put ik nu de kracht om keihard terug te slaan. Ik zal beter moeten leren focussen. Never Lose The Focus WILL continue!
okt Collage
Deze maand spookte ik nog veel meer uit. Mijn crowdfundingscampagne nam flink veel tijd in beslag, maar wat heb ik hier een plezier aan beleeft! Ik krijg zulke leuke en lieve reacties! Dank jullie wel x heel veel! Want zonder jullie had ik nooit op het WK kunnen staan! Ook was ik weer het een en ander aan het uittesten. Mijn Adidas Adizero Adios Boost schoentjes leidden een eigen leven, de Compry Recovery hielp mij door de trainingen, gaf ik een bootcamp voor Kari Traa, werden de Salomon XA Pro 3D en de traillijn van Nike aan een onderzoek onderworpen en liet de loopmode zich inspireren door zowel ijzige koude als zinderend warme vlaktes.
okt 2 Collage
In de keuken was ik druk in de weer met sapjes, zoals dit Shreksapje. Knalgroen, gezond en nog lekker ook! Al zou je dat op het eerste gezicht niet zeggen… De komende maand wil ik meer tijd in de keuken door brengen om leuke recepten uit te proberen. Bijkomend voordeel: het is lekker warm bij het fornuis. Ik verwacht toch echt wel dat de herfst nu snel in zal zetten.

 

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!