Persoonlijk

Oktober in vogelvlucht

Fantastisch! Dat was oktober! Een maand die echt voorbij is gevlogen (en niet alleen door de storm). Een maand met weersextremen: van een warmterecord in de herfstvakantie tot de zwaarste storm in decennia en een dag waarin het halve IJsselmeer op ons dak terecht kwam. Ondanks dat niet ieder moment geschikt was om me buiten te begeven heb ik deze maand voor mezelf een record gebroken. Ik liep 258!

Die meeste kilometers werden gelopen tijdens lange duurlopen door de herfstige bossen. Maar ook deze maand stonden er weer een paar leuke evenementen/wedstrijden in de planning. De factor ‘fun’ overheerste hierbij, maar dat kwam goed uit bij mijn trainingsschema, waarin ik de omvang aan het opbouwen ben. Op 4 oktober liep ik de ColorRain in Amersfoort, gevolgd door de loodzware Tough Dirt Run de volgende dag. Ja, ook dat was vooral fun en stiekem een beetje afzien. De week er op liep ik spontaan de halve marathon in Eindhoven als haasje van Desiree. Ik moest alleen wel de eerste 8 kilometer vol aan de bak om bij haar te komen, omdat ze in het startvak voor me was gestart. Rustige duurloop? Mwaaah… Nog mooier was de Brugge Urban Trail, waar ik dwars door het concertgebouw en het stadhuis liep met de GoPro op. Supergaaf was dat! Maar het meest hilarisch was deze maand toch wel de HalloweenRun van Run2Day in Amsterdam. Als Harry Potter liep ik 8 kilometer met een bezemsteel tussen mijn benen… Die bezem is geen aanrader, daar krijg je pijntjes van in je enkels doordat je gek loopt.
okt 1 Collage
Bij Altis is oktober een rustmaand. Na het intensieve baanseizoen met de afsluitende clubkampioenschappen is oktober vooral gericht op het omschakelen naar het cross-seizoen. De trainingen zijn momenteel meer gericht op kracht en het vergroten van de omvang. Deze maand gebeurde dat vooral in speelse vormen als steeple parcoursjes. Voor mij is deze maand vooral gericht geweest op het vergroten van de omvang. Met een nieuw trainingsdoel voor ogen kan ik daar maar niet vroeg genoeg mee beginnen! Daarom koos ik weer een paar mooie routes uit, zoals het Veen- en Veldendijkpad en het Dashorsterpad en liep ik weer eens mee met de Nike Run Club.
Okt 2 Collage
Het lijkt ook iedere maand wel drukker te worden achter de schermen van RunAndreaRun.nl! Reviews van de Asics Nimbus 15 Lite-show, de collectie Adidas Running Injection, de Safe-ID en de wintercollectie van Asics, shoots, een kokoswatertest en bootcampen in huis zijn bijna dagelijks onderdeel van het dagritme. Tel daarbij op een hele leuke samenwerking die ik aan ben gegaan met Altijdsporten.nl. Als ambassadrice heb ik me hieraan verbonden en ieder contact met Jantiene leidt tot ellenlange lijsten van ideeën die we uit willen gaan werken! Dankzij Altijdsporten mocht ik Paola ook blij maken met een leuke Under Armour goody omdat ik de 300 likes op facebook haalde! Op 9 november organiseren we samen een Run The Elements. Opgeven kan via deze link! Daarnaast zijn Jantiene en ik een battle met elkaar aangegaan… We houden jullie regelmatig op de hoogte van onze strijd…
Okt 3 Collage
Komende maand ga ik weer tijd maken voor de volgende RunAlongRuns. Opgeven kan nog altijd! Daarnaast ben ik altijd op zoek naar Runnin’ tattoos of runchbreakers. Heb je net als ik je muren volhangen met al je startnummers en medailles en wil je jouw leukste of misschien wel meest beschamende momenten delen in de Trip Down Memory Lane? Let me know!

Eén reactie

  • Nathalie

    Alle artikelen van afgelopen maand waren ook heel leuk om te lezen! Ik zou ooit nog wel een RAR willen doen maar daar moet ik eerst beter en langer voor kunnen rennen (en mogen rennen). In ieder geval: keep up the good work!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!