Persoonlijk

Radiostilte?

Jeetje wat is ze stil. Ik hoor het je denken. De afgelopen dagen is er maar weinig online verschenen. Maar dat heeft z’n redenen.

Allereerst mijn nieuwe job per vorige week donderdag. De leukste job ever! Dus ja, daar investeer ik (graag) tijd in. Maar dit weekend werd ik ook even geleefd. Ik beheer een nieuwssite in de regio en  het nieuws van twee dood gevonden meisjes heel dichtbij zorgde ervoor dat ik het hele weekend volle bak bezig was met verslaglegging. Een bizarre rol, waarbij ik enerzijds de feitelijke nieuwsberichten moest filteren van alle paniekberichten die in de regio oppopten en niet gegrond waren. Aan de andere kant het meeleven met de families, vrienden, omgeving. Twee dorpen, twee gemeenschappen, in een weekend ontwricht. Het is onvoorstelbaar en zet je aan het denken, liet me niet met rust. Doordat ik er met mijn neus bovenop zit, is het ook zó dichtbij. Heftig en daardoor ook even geen energie en zin om vooruit te werken aan blogartikelen.

Radiostilte? Nee dus, maar ik moet even een nieuwe draai zien te vinden en probeer in  mijn vrijetijd nog uit te vinden hoe ik meer dan 24 uur in een etmaal kan proppen. Iemand tips?

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!