Persoonlijk

September 2014 in vogelvlucht

Wat een maand. Als iedere maand zo hectisch is als september, kun je me over een paar maanden bij elkaar vegen. De hele maand werd overschaduwd door de verschrikkelijkste kanten van het leven. Een groot voordeel van dit blog is dat ik mijn verhaal kwijt kan en daar jullie liefste reacties op terug krijg. Ik voel me enorm gesteund door jullie en jullie reacties lieten weer flink wat tranen stromen. Hardlopen was deze maand mijn therapie, 201 kilometers legde ik al piekerend af.

Zoals je weet stond september in het teken van mijn grote doel: de marathon van Berlijn. Alhoewel het totaal anders liep dan verwacht, kijk ik achteraf met een warm gevoel terug naar deze marathon. Uiteindelijk heb ik hem uitgelopen in een tijd die me helemaal niets interesseert. Het gevoel dat ik van deze marathon over heb gehouden is me wel dierbaar. Tijdens de marathon stierf mijn lieve oom aan kanker en zijn aanwezigheid heb ik gevoeld. Het was voor mij een breekpunt en ik had uit kunnen stappen. Dat heb ik niet gedaan. Ik koos voor de pijnlijkste weg, zowel fysiek als mentaal: ik liep mijn rechterbeen aan gort, ontdekte dat huilen en hardlopen niet samen gaan en stortte na de finish mentaal totaal in. Een paar dagen later kan ik het allemaal wat beter relativeren. We zitten nog in Berlijn en dat is een heerlijke stad. Hoe gek ik het ook klinkt, ik heb me in maanden niet zo rustig gevoeld als nu.
Berlijn 2 Collage

Gelukkig bracht september ook mooie dingen. Vriendlief liep mee met de Dam tot Damloop en ik liep de 10 kilometer tijdens de Halve van Hoogland. Beiden liepen we deze wedstrijden in voorbereiding op onze marathon. Ik werd ondertussen helemaal gek van mijn schoenen, die een eigen leven leken te leiden… Op de gekste plekken deden ze de raarste dingen. Het lijkt of ze nu een beetje tot rust zijn gekomen…
Daarnaast mocht ik deelnemen aan THE PROJECT – Immersive Fitness van Reebok en Les Mills. RPM 3.0! Wat een geweldige workout was dit zeg!
10487474_10204912983411491_8245566704780408891_n

Naast de marathon gingen deze maand ook de voorbereidingen voor het WK OCR gewoon door. begin september mocht ik samen met een andere Crowdsport atleet mijn campagne op Allsportsradio toelichten, supergaaf! Middels de crowdfundingscampagne zit ik op bijna 50% van het benodigde bedrag. Dat is nog niet genoeg… Jouw hulp kan ik keihard gebruiken en je krijgt er iets leuks voor terug! Onder andere de F.I.T. sportbalsem die ik deze maand reviewde. Omdat ik wel eens op de racefiets te vinden ben werden ook de Garmin Edges de afgelopen maanden aan een uitgebreide test onderworpen. De Adidas Supernova Glide Boost, mijn trainingsschoenen voor de marathon, stonden ook in de picture en zelf stond ik deze maand te shinen in de Runner’s World. Nog meer Adidas, want de FW14 collectie werd door vriendlief op de foto (hier en hier) gezet en dat leverde een aantal hilarische shots op.
RunAndreaRun Adidas

Aangestoken door de sapjes dagen van Stoere Vrouwen Sporten, ging ik zelf ook los in de keuken. Dat leverde een lekker sapje op! Maar nog lekkerder (en minder gezond) waren de nieuwe limited Tony’s Chocolonely repen… Gloeidende, gloeiende…. weer die schoenen he!
Schoen 2 Collage

2 reacties

    • Andrea

      Mijn hamstring is nog flink dwars, maar verder ging het herstel prima. Gelukkig maar, want het appartement ligt op de 4e verdieping en er is geen lift…

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!