Persoonlijk

September in vogelvlucht

Ik had nog de hoop dat we heerlijk een maandje konden nazomeren, maar september was toch al een echte herfstmaand. Alleen de laatste paar dagen hebben we nog van een najaarszonnetje mogen genieten. De herfst is nu officieel begonnen en er moet even een knopje omgezet worden. Met 201 kilometer liep ik qua omvang toch een nette maand. Nu het kouder gaat worden gaat de omvang ook weer omhoog.

Na de intensieve wedstrijdperiode mocht ik de 2e helft van augustus en september een stapje terug doen. Achteraf gezien is dat alleen een mentaal stapje terug geweest. Niets moet en alles mag, maar de evenementen waar ik aan mee deed waren niet van het kaliber eitje. De Strongmanrun op 8 september was een avontuur op zich. Een obstaclerun van ruim 18 kilometer gaat je niet in de koude kleren zitten. Zeker niet als je je enkel zwikt en ook nog eens flatface tegen de grond smakt en je rib kneust! Daardoor was ik wel genoodzaakt het een paar weekjes wat rustiger aan te doen tijdens de trainingen. Ik merkte direct als ik te hard van stapel liep, want dan kreeg ik reactie. Gelukkig viel het allemaal mee en kwam Mud Masters 28 september niet in gevaar. Daar ging het zelfs wat harder dan gepland om de 2e positie vast te houden. Wat er wel weer in resulteerde dat ik zondag tijdens de Singelloop behoorlijk leeg liep.
September 1 CollageDat september een ‘fun’ maand was, merken we ook in de trainingen. Begin oktober zijn de clubkampioenschappen. Die bestaan uit een meerkamp en deze maand oefenen we na de training de onderdelen, die ons naast de mila afstand te wachten staan: kogelstoten, speerwerpen, verspringen en de 100m. Dat levert hilarische momenten en leuke plaatjes op! Ook fun zijn de klompenpaden die ik ontdekte. Via het Oudenhorsterpad en het Schutpad ontdekte ik nieuwe plekjes, maar bovenal leuke trainingsroutes.

Ondanks deze ‘rustmaand’ (ahum…) was het knetterdruk. Met Runnersworld Utrecht werd een deel van de najaarscollectie op de foto gezet: Nike, Saucony en Asics houden ons de komende maanden lekker warm, maar vooral zichtbaar! Ook Bershka heeft weer een uitgebreide sportcollectie in de winkels. Maar ik wil nog niet aan de herfst. In de keuken leefde ik me uit met heerlijke salade met gerookte kip, venkelsalade en een maaltijdsalade. Volgens mij heb ik iets met salades…
September 2 Collage
Achter de schermen van RunAndreaRun.nl en niet direct zichtbaar, is het ook druk. Er komen een paar mooie samenwerkingen aan en daar ben ik ontzettend blij mee! De eerste is met Altijdsporten.nl, waarvan ik me vanaf heden ambassadrice mag noemen. Binnenkort meer over leuke acties, evenementen en Under Armour!

Je kunt je nog steeds opgeven voor Runnin’ tattoo, een RunAlongRun of runchbreak jij tussen de middag met je collega’s? Heb je net als ik je muren volhangen met al je startnummers en medailles en wil je jouw leukste of misschien wel meest beschamende momenten delen in de Trip Down Memory Lane? Let me know!

De plannen voor oktober? Let’s start komend weekend met de Color Rain in Amersfoort en de Tough Dirt Run in mijn achtertuin. Op 20 oktober bevindt ik me in Brugge waar ik deelneem aan de Urban Trail. Verder moet ik mijn wedstrijdagenda weer even aan gaan vullen, want die is voor dit najaar nog te leeg. Leuke suggesties?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!