Persoonlijk

Spring is in the air!

Ik ruik het, ik proef het, ik voel het… De lente komt er aan!! De sneeuwklokjes hebben hun kopjes al vrolijk boven het gras uitgestoken en op de meest ondenkbare plekken in de tuin schijn ik ineens kuddes krokussen te hebben. Begin februari kreeg ik het al in mijn bol… mijn winterhoofd moest en zou er aan geloven… De kapper maakte er een zomerse coupe van. En toen ging het weer sneeuwen…. Stond ik dan met mijn vrolijke blonde nog wat te bleke zomersnoet in de sneeuw…

Maar bijna een maand later ademt alles lente. ’s Ochtends word ik door vogels gewekt, in plaats van door de wekker, de voorjaarsbloemen bloeien al vrolijk, Pasen komt er aan en zijn we dan nu eindelijk verlost van die vorstperiodes met veel sneeuw? Maar het mooiste van alles: vorige week tijdens een duurloopje hoorde ik het…. een lammetje… EEN LAMMETJE!!!

lammetje 1

Dat kan maar 1 ding betekenen: het gaat nu echt lente worden!! Laat de temperatuur deze week nu ook een stijgende lijn vertonen met een piek tot 15 graden! Het begon ook wel tijd te worden, het is maart! Ik heb de lentekriebels… En dan wil ik maar 1 ding: hardlopen! Vanmiddag na het werk staat er een mooie duurloop op het programma. Jep, langs de lammetjes! En… in korte broek!! Want het kan weer!

Eén reactie

  • Elsa

    Jaaa, lente!
    Ik had er ook al een blogje aan gewijd, het zit gewoon in de lucht, alles ademt lente!
    Die korte broek lijkt me fantastisch! Heb je genoten? Ik heb vanavond toch de lange aangetrokken, aangezien het nog maar krap 7 graden was toen ik de deur uitging. Maar wel lekker weer!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!