Persoonlijk

Summer is on!?

Is het zomer? Ze zeggen het…. Met de langste dag achter de rug is het nu echt officieel zomer, alleen denkt moeder natuur daar momenteel even iets anders over… Ik durfde dit blog dan ook bijna niet te posten, maar beter weer is onderweg. Toch wil ik je deze tips niet onthouden. Want zo overleef je een zomer vol regen, storm, Siberische temperaturen en kruiend ijs. Oftewel, een Hollandse zomer. Summer is on!

[heading size=4 style=underline]Dress like it’s hot[/heading]Gewoon hop in de korte broek en een singletje. Trek je nieuwste zomersetje uit de kast (of shop het ultieme setje nog even snel in de uitverkoop) en jouw humeur laat de wolken als sneeuw voor de zon verdwijnen. In gedachten dan… Daarnaast, koud is het niet echt. Alleen een beetje nat met die regenbuien. Denk maar dat het gewoon zweet is. Heel veel zweet… Goed bezig!!
Protest-Run-Andrea-Run-08
[heading size=4 style=underline]Summer hydration
[/heading]Na je training heerlijk bijtanken met een vers gemaakte fruitige smoothie (met aardbeien!), ice tea of kokoswater. Daar hoeft het niet eens 25+ graden voor te zijn, dat is altijd lekker! Maar onder een heerlijk zonnetje, languit in de tuin smaakt het net iets beter.

[heading size=4 style=underline]Dromen[/heading]De zomerperiode is voor de meeste mensen hèt moment om bij te tanken met een welverdiende vakantie. Dus hoe veel liters er ook uit de lucht vallen en al zit je aan de warme chocolademelk, het vooruitzicht van een vakantie (in een land waar de zon wel schijnt) laat je hartje toch gewoon sneller kloppen?
Protest-Run-Andrea-Run-01
[heading size=4 style=underline]Tunes
[/heading]Ik loop nooit hard met muziek, maar voor wie dat wel doen: kies voor lekkere zomerse tonen. Zelf luister ik het liefst muziek terwijl ik in een zonnetje in de tuin lig. Manu Chao is mijn alltime favorite als het gaat om “ik-wil-me-in-de-tropen-wanen”. Dus al worden de mussen van het dak gespoeld, met Manu Chao en een paar pufjes zonnebrand op de bank… binnen… werkt ook. Een beetje.

[heading size=4 style=underline]Summer treat[/heading]Verwen je op een druilerige dag eens op summer treat nummer 1: een overheerlijk Italiaans ijsje! Te koud? Trek dan gewoon een paar lagen kleding aan. Is het toch nog warm als je met 13 graden aan het ijs zit. Don’t worry about your bikini body… Daar is het toch te koud voor.

[heading size=4 style=underline]Achter de wolken…[/heading]Allemaal leuk en aardig, deze tips om je een beetje zomers te voelen. Al heeft juli de gevoelstemperatuur van een koelkast, regent het pijpenstelen, verstoft de bbq en zijn je marshmallows allang over datum, denk maar zo: achter de wolken schijnt de zon! En binnen bij de openhaard, of kaarsjes, verwarming aan, is het heel gezellig spelletjes spelen.

Summer is on! Enjoy it!

Foto’s: Harm Dommisse
Kleding: Protest

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!