Persoonlijk

The making of something epic

Wat doe je als je een vriend hebt die in de fotografie zit, je je beste vriendinnetje kent van een epic autorally door Europa, die nu getrouwd is met een cineast en je een onwijs vet filmpje nodig hebt voor je aankomende crowdfundingscampagne? Zet ons bij elkaar en je hebt een zooitje ongeregeld bloedfanatieke creatieve meute en wáánzinnige beelden!

[heading size=4 style=underline]Promo time[/heading]Something is coming up… Starting next week! Net als vorig ga ik weer een crowdfundingscampagne starten om op die manier de kosten voor het WK OCR èn Spartan Race WK te kunnen financieren. De voorbereidingen zijn de afgelopen weken in volle vaart gegaan. Ik heb straks de mogelijkheid om onwijs vette tegenprestaties aan te bieden met dank aan een aantal mooie partners. Als kers op de taart zijn we zondag enthousiast aan de slag gegaan met het maken van een promofilmpje, waarbij Flevonice de beste gastheer was die je maar kunt wensen.
DSC00254
[heading size=4 style=underline]Flevonice[/heading]
Zondag stonden we dus bepakt en bezakt bij Flevonice. Eigenlijk hadden we eerst het idee om zelf een ronde te trainen, maar we besloten toch om meteen aan de slag te gaan. Genoeg te doen! En vaak nemen dit soort dingen meer tijd in beslag dan gepland. Nu hadden we gedacht flink te moeten zeulen met de spullen, maar van Flevonice kregen we de beschikking over een golfkarretje en konden we zo makkelijk de spullen verplaatsen. Echt zo fijn! Het hele parcours over zeulen met al dat materiaal zou anders al een uitdaging op zich worden.
DSC00162

[heading size=4 style=underline]Topteam[/heading]Gedurende de dag maakten we op verschillende obstakels beelden, de er op de camera nog gaver uitzagen dan gedacht. Niet alleen hebben Harm en Jan Maarten enorm veel expertise in het maken van beeldmateriaal en het creëren van een onwijs gave sfeer, zo samen bezig was het net een Siamese tweeling. Nooit eerder samengewerkt, maar een team van goud. Tel daarbij op dat Ludy alle details in de gaten hield, achter de schermen foto’s maakte, obstakels prepareerde en dus echt onmisbaar was. Zo nu en dan hadden we tussen de shots even een momentje tijd waar Ludy en ik gebruik van maakten om techniekjes te oefenen.
DSC00182
[heading size=4 style=underline]Time flies[/heading]De tijd vloog zo hard! Gelukkig was het mogelijk om tot een uurtje of 19 door te filmen en hadden we alle beelden die we nodig hebben. Zo mogelijk stuiterden we op de terugweg naar huis nog harder van enthousiasme dan op de heenweg! De beelden worden momenteel gemonteerd en ik kan niet wachten tot het eindresultaat klaar is! Al vliegt de tijd nog zo hard, hij kan me op dit moment niet snel genoeg gaan! Volgende week wordt een epic filmpje gelanceerd…
DSC00227

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!