Persoonlijk

The moments before

Als jij dit leest dwaal ik waarschijnlijk ergens in de bossen rondom Houffalize. Ik neem dit weekend deel aan de Asics Xtrails series en loop in drie dagen tijd vijf trails met een totale lengte van 74 kilometer. Ben ik gek ofzo? Ja, daarvan ben ik overtuigd… Ik hoop dat ik dit weekend ga overleven.

[heading size=4 style=underline]I’ve got a feeling…[/heading]Een beetje de kriebels heb ik. En ik vroeg me de afgelopen week regelmatig af wat me in godsnaam bezield dat ik denk dat ik ‘even’ 74 kilometer ga trailen. Dat is toch even andere koek dan lekker door de bossen crossen in het vlakke Nederland. Zelfs de Utrechtse Heuvelrug verbleekt bij de allerkleinste pukkel in de Ardennen. Dit is niet iets wat ik ‘zo maar’ even doe, terwijl het misschien wel overkomt alsof dit voor mij een eitje is. Believe me, ik ga afzien. Als ik terug denk aan Trail des Fantomes vorig jaar bekruipt me een angstig gevoel. Die trail was 25 kilometer. Ik deed er bijna vier uur over. Maar vooral de spierpijn de volgende dag! Als ik nu bedenk dat onze eerste etappe ook 25 kilometer is (gelukkig met wat minder hoogtemeters) en ik diezelfde dag ook nog een nighttrail ga lopen (ik zie geen steek in het donker, ook al hang je een bouwlamp aan me) verwacht ik eigenlijk dat ik terug naar het hotel gedragen moet worden!

[heading size=4 style=underline]Relaxoord[/heading]O ja, ons hotel! We kwam donderdagavond aan in Hotel du Commerce na een rit door dichte mist en regen. We werden supervriendeijk ontvangen en onze kamer… wow! In het bed verdwaal ik en de badkamer is bijna nog groter dan de slaapkamer! Met bubbelbad en tweekoppige douche. Ik mis nog net een tweede wc. Verder zit er een wellness in het hotel, met sauna, Turks stoombad, etc Ik heb mijn plekje om te herstellen al gevonden. Mits ik op tijd binnen ben en niet direct weer van start hoef te gaan met de volgende trail. De komende week zal ik dus verslag doen van de trails en alles wat hier omheen gebeurd!
1910002_10204282693214630_7933091768698527009_n

4 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!