Persoonlijk

Dit WK is mede mogelijk gemaakt..!

Op het moment dat je dit leest zit ik of te wachten op het vliegtuig of al hoog in de lucht. Woensdagochtend vertrek ik naar de Verenigde Staten, waar ik zaterdag en zondag deelneem aan het OCR WC. Eindelijk!

[heading size=4 style=underline]Time flies[/heading]Al vanaf maart kijk ik hier naar uit. Sinds mijn kwalificatie heb ik keihard gewerkt. En aan de andere kant knaagt onzekerheid. Want dit is even iets anders dan een Mud Masters of Strong Viking… Wat we voor onze kiezen gaan krijgen is in Nederland niet te verzinnen. Een parcours van 14 kilometer, 1.000 hoogtemeters (whuuut!!??) en onmetelijk veel hindernissen, waarvan een deel niet mogelijk was om specifiek op te trainen. Want tot op het moment vandaag tasten de deelnemers over een aantal hindernissen nog volledig in het duister. De organisatie heeft alleen bekend gemaakt dat deze hindernissen in nog geen enkele ocr gebouwd is… Ik krijg er spontaan de startkak van en de start is pas over een paar dagen!

[heading size=4 style=underline]Dream on![/heading]Maar in deze droom waren de financiën nog bijna het grootste obstakel. Dankzij Crowdsport.nl kreeg ik de kans om een crowdfundingscampagne op te starten. En dankzij jullie kan ik deze droom in vervulling laten gaan. Want ik heb ongelooflijk veel donaties gekregen van allemaal lieve mensen die mij graag willen zien shinen op het WK. Iedere donatie is me even dierbaar en ik heb ongelooflijk veel zin om alle tegenprestaties te vervullen. Zodra ik terug ben van het WK zal ik PostNL flink wat overwerk gaan bezorgen!

[heading size=4 style=underline]Thank you!!/heading]Dus deze is voor jou. DANK JULLIE WEL! Met jullie in gedachten stak ik in het vliegtuig en met jullie in gedachten sta ik zaterdag aan de start van deze bijzondere wedstrijd. Ik ga jullie zo uitgebreid mogelijk op de hoogte houden van mijn belevenissen in de VS. Dus wees voorbereid op een weekend van modder, blauwe plekken, zenuwen en ook veel lol! Want dat is toch eigenlijk nog het meest belangrijke: dat ik de kans heb deze unieke ervaring op te mogen doen. An adventure is ahead!

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!