Persoonlijk

Time flies #March

En in eens is het lente! Wat kan de wereld in een  maandje tijd toch veranderen! Ik hou er wel van, want ik denk dat ik dit de mooiste tijd van het jaar vind.

[heading size=4 style=underline]Stuff to read[/heading]Zo terugkijkend op de afgelopen maand realiseer ik me eigenlijk hoe leuk het bloggen is en wat het me allemaal brengt. Onwijs leuke contacten met medelopers en -bloggers en hoogtepunt deze maand was toch we de persreis met Anita. De best gelezen blogs deze maand waren deze?
1. Onverwachts OmOdijk
2. O, iedereen kan een sixpack hebben!
3. Trainen voor mijn sixpack
4. Zand tijdens Zandvoort Circuit Run
5. Runnin’tattoo: Hi, it’s Erik again
Anita Active
[heading size=4 style=underline]De kilometers[/heading]Het lijkt wel weer ergens op te lijken, dat hardlopen van me. Begin maart liep ik voor het eerst sinds een jaar weer eens een 5 kilometer wedstrijd op ‘tempo’ tijdens OmOdijk.
OmOdijkEn wonderbaarlijk genoeg finishte ik maar een paar seconden langzamer dan vorig jaar, terwijl ik het afgelopen jaar nauwelijks snelle duurlopen en intervals heb gelopen. Werd ik nog 3e ook! Was trouwens een mooie #bucketstuff challenge, want ik moest aardig buiten mijn comfortzone. Deze maand waagde ik  me zelfs weer aan een halve marathon (nog meer #bukcetstuff), die beter uitpakte dan ik vooraf had kunnen bedenken! Kwam ook vooral door het gezelschap van Gaby, waarmee ik de grootste lol had!
Zandvoort Curcuit RunDat biedt perspectief voor het vullen van mijn race-agenda dit jaar… Ik heb nog steeds een plan, maar of het daadwerkelijk ten uitvoer kan worden gebracht…
Het aantal kilometers deze maand? Nog steeds een schamele 90, maar he, eerst de basis versterken voordat ik verder op kan bouwen! Alles met beleid…  De kilometers die ik liep, waren wel stuk voor stuk mooie! Bloeiende bloesem, vrolijke lentebloempjes, grazende reeën. vliegtuigen en ook nog vlakbij Oostenrijk op een onmogelijk vroeg tijdstip! Ik mocht zelfs nog een plukje sneeuw meepakken!
Anita Active
[heading size=4 style=underline]#outofmycomfortzone[/heading]Er werd nog meer uitgespookt, waarmee ik mijn #outofmycomfortzone #bucketstuff challenge een flinke boost kon geven… Nu is het heerlijk warm,  maar ik lag ook nog even in de plomp met water van 4 graden! Ik hoefde nog  net niet te jodelen!
Anita ActiveDeze maand werd ook iedere week een WOD uit The Open gedaan: Wod’s 17.2 tot en met 17.5 werden afgewerkt en dat waren geen misselijke workouts. Of wél misselijk, want ik moest een aantal keer aardig diep gaan. Zeker als je na een WOD ook nog ‘even leuk’ denkt te gaan slepen! Crossfit open games 17.3Leverde me ook onwijs veel spierpijn op! Uiteindelijk heb ik alle vijf de workouts (17.1 viel nog net in februari) gedaan, waarvan 3 RX en 2 geschaald. Behoorlijk tevreden met de resultaten!
Deze maand was ik ook een paar keer te vinden bij De BUNKR, waar ik met mijn teamgenootjes van MIT ook weer eens outofmycomfortzone ging. Maar dan met een fotoshoot!
De BUNKRWeer eens ouderwets voor de camera rondrennen! Dat beviel eigenlijk weer zo goed, dat ik met vriendlief deze week goed gebruik maakte van het lenteweer met een shoot voor de website.
Asics RunAndreaRunMaar misschien nog wel de meest bijzondere out of the comfortzone sportervaring deze maand was de boksclinic van Christina Hammer, viervoudig wereldkampioen boksen! Zaterdag 1 april moet ze haar titel verdedigen! Spannend! Je kunt vandaag nog jouw #bucketstuff uploaden en kans maken op een coole prijs!
Anita ActiveLaat ik trouwens ook mijn twee nieuwe PR’s met weightliften niet vergeten. Al waren het draken van technische uitvoeringen, ik cleande en snatchde deze maand meer dan ik ooit heb gedaan!

Wat waren jouw hoogte- of misschien wel dieptepunten deze maand?

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!