Persoonlijk

We wish you…

It’s the most wonderful time of the year! De Kerstdagen staan voor de deur, de kerstboom er achter (althans, bij mij). Er onder ligt een berg cadeautjes, de kerstkransjes en lebkuchen staan op tafel en de eerste kerstbal is al uit de boom gepleurd (takmoeheid, ik heb geen katten). Waarschijnlijk breng jij je dagen door met familie en dierbaren. Of misschien ook wel niet. Hoe dan ook, wij willen jou een wens meegeven. Wij ja, want het afgelopen jaar was ik niet de enige schrijver op deze site. Dankzij Tim en Sanne, die maandelijks een gastblog verzorgen, en vriendlief Harm, die regelmatig in de pen klimt, de hele technische kant achter de site èn de fotografie verzorgt heeft RunAndreaRun.nl een mooi jaar achter de rug. Een mooi jaar waar jullie, de lezers aan bij hebben gedragen, want zonder jullie had ik nooit de drive gehad deze site in de lucht te houden. Dank jullie wel! Speciaal voor jullie laten wij ons van onze lenigste en muzikaalste kant zien!

[heading size=4 style=underline]Andrea, jeweetwel[/heading]Wat je doel ook is voor het komende jaar, of je nu af wilt vallen, wil beginnen met hardlopen, je eerste obstacle run wilt lopen of gaat voor dat pr: ik wens je de mooiste reis van je leven toe. Een reis die je laat genieten van de voorbereiding, laat leren van de hobbels op de weg om uiteindelijk je overwinning op jezelf te vieren. Never lose the focus!

[heading size=4 style=underline]Harm, fotograaf/nerd achter de schermen/vriendlief[/heading]Ik wens iedereen een sportief, gezond en vooral een gelukkig 2015 toe. Geloof in jezelf en het beste moet altijd nog komen!

[heading size=4 style=underline]Tim, gastblogger en inspiratiebron[/heading]Voor 2015 wens ik iedereen een blessurevrij hardloopjaar toe met veel nieuwe pr’s.

[heading size=4 style=underline]Sanne, gastblogger en sinds onze ontmoeting een lieve onmisbare vriendin[/heading]Voor 2015 wens ik jullie allereerst veel Heldendaden. Groot of klein, kort of ver, dat maakt niet uit. Loop met een lach en geniet van de races die komen gaan. Het nieuwe PR is de Pleasure Run. Een wedstrijd die je altijd wint, hoe goed of slecht je ook loopt. Het gaat erom dát je loopt. Dát je geniet. Run, laugh and try something new. Als je dat onthoudt, wordt 2015 een topjaar!

Hele fijne feestdagen namens ons!

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!