Persoonlijk

Whishing you…

Woooowww, ik kan het nog bijna niet geloven. Het is 1 januari 2014… 2014!! Binnen een zucht en een scheet was 2013 al voorbij, dus ik ben benieuwd hoe ik 2014 ga ervaren. Ik heb het idee in een wervelstorm te zitten, zo verwilderd voel ik me nu. Gelukkig kun je me nu niet zien, ik heb het idee met mijn vingers in een stopcontact te zitten… Ik was nog helemaal niet klaar met 2013!

Nou ja, ik kan de tijd niet terug draaien. Al was 2013 een fantastisch jaar, ik weet zeker dat 2014 nog gaver gaat worden. Met nog meer hardlopen, nog meer kilometers, dus nog meer genieten. Daarom wens ik jou, als lezer:

[heading size=4 style=underline]De mooiste kilometers…[/heading]…die je je maar kan wensen.
Het afgelopen jaar ben ik met mijn neus regelmatig op het feit gedrukt dat hardlopen niet voor iedereen een vanzelfsprekendheid is. Door ziekte, of andere omstandigheden is het voor mensen om me heen soms niet mogelijk om te lopen. Of niet zoveel als ze zouden willen. Daarom geniet ik van iedere kilometer die ik loop, al doet ie nog zo’n pijn! Ik KAN tenminste lopen!

[heading size=4 style=underline]Een nog mooiere weg…[/heading]…naar het bereiken van je doelen.
Jezelf doelen stellen is goed: het houd je gefocust en je hebt iets om naar toe te werken. Maar staar je niet blind op alleen dat ene doel. Om dat doel te bereiken moet je trainen, je voeding aan passen, dingen laten, of juist doen. Met alleen maar dat ene doel in je hoofd kun je verzanden in het ‘moeten’ en vergeet je te genieten van de weg er naar toe. Geniet juist van iedere stap die je moet maken. En heb je een stok achter de deur nodig, beloon je zelf dan bij het behalen van je tussendoelen, mijlpalen of overwinningen.

[heading size=4 style=underline]En gezond en…[/heading]…blessurevrij loopjaar.
Genieten van je loopkilometers is bijna onmogelijk als je ziek bent of een blessure hebt. Juist het niet kunnen lopen leidt tot onrust en stress. Overkomt het je toch? Zoek dan tijdelijk even je ontspanning in andere sporten (fietsen, krachttraining) en vergeet niet dat achter de wolken de zon schijnt. Soms kost het meer tijd dan je zou willen, maar dat betekent niet dat je nooit meer een meter zal kunnen lopen (in de meeste gevallen). Accepteer het en stel je doelen bij.

Een nieuw jaar ligt voor je. Een nieuw jaar met nieuwe kansen. Grijp ze! maar above all: HAPPY NEW YEEEAAAAR!!!

Eén reactie

  • Kimberley

    Jij ook van harte meis! Ik ga dit jaar weer opstarten en het echt proberen vol te houden. Ik ga voor de 5km binnen een half uur. Dat is al heel wat voor mij. Dus ik hoop dat ik het ga bereiken haha!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!