Persoonlijk

Wishing you

Eigenlijk kan ik er nog niet helemaal bij. Dit jaar is voorbij gevlogen! De Kerstdagen staan pal voor de deur en in de verte hoor ik 2017 al aan komen. It’s the most wonderful time of the year!

[heading size=4 style=underline]Momentje van bezinning[/heading]Althans, dat moet het zijn. Maar deze week werden we weer opgeschrikt door een terreurdaad. Dit keer op een kerstmarkt in Berlijn. Zo dichtbij en ook weer zo ver weg. Hoe erg dit soort gebeurtenissen, waar dan ook, ook zijn, ergens zie je dat er ook verbroedering en een gezamenlijke kracht ontstaat. Kijk ook naar de kleine Tijn, die met zijn actie voor Serious Request al ruim 1,2 miljoen euro binnen heeft gehaald en heel veel saamhorigheid teweeg heeft gebracht.
Ik hoop, dat iedereen die Kerst viert, waar ook ter wereld, dat in vrede kan doen. Een moment van bezinning en gezelligheid. Ik vind het een voorrecht dat ik in goede gezondheid Kerst kan vieren met de mensen van wie ik hou. Dat realiseer ik me heel goed.

[heading size=4 style=underline]Fijne Kerstdagen!![/heading]Een speciale kerstgroet aan jou en iedereen met wie ik dit jaar heb mogen samenwerken. Pr- en mediabureaus, mede-bloggers, mede-racers en -lopers, de mensen achter die verscheidenheid van merken en evenementen, winkeliers, al mijn social media vrienden: ik wens jou en je naasten de mooiste Kerst toe. Geniet er van!

Foto: Harm Dommisse

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!